Complex de vile tip chalet scandinav în curs de construire lângă Brașov

Un renumit grup hotelier internațional va deschide primul resort de vile de cinci stele din România, într-o poiană montană de 2,6 hectare, situată în apropierea Brașovului.

Cele 46 de vile vor fi construite în apropierea unei păduri seculare din Munții Carpați, una dintre ultimele oaze de sălbăticie ale Europei, și la doar 20 de minute de Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav, centrul orașului Brașov, faimosul Castel Bran și Poiana Brașov, cea mai renumită stațiune montană din România.

Deschiderea resortului este programată pentru trimestrul patru din 2026. Proiectul va include 46 de vile individuale și alăturate de tip chalet scandinav, cu spații vitrate mari, dotări premium și multiple facilități individuale, precum și 20 de camere de hotel, toate unitățile de cazare fiind clasificate la cinci stele.

Citeste și:  7 persoane aflate în situații critice salvate de pompieri în ultimele 24 de ore

„Vedem un potențial imens pe piața din România. Ne bazăm pe experiența noastră în domeniul ospitalității pentru a construi hoteluri și spații de cazare în destinații atractive pentru vacanțe. Acest nou și unic proiect Radisson Blu, amplasat într-o destinație montană atât de căutată, completează perfect portofoliul nostru existent în România și va oferi oaspeților noștri o varietate mare de opțiuni”, a declarat David Jenkins, Vice President Business Development Radisson Hotel Group.

Cuibărit în mijlocul naturii neatinse a munților locali, noul resort va pune la dispoziția oaspeților toate facilitățile unui proiect hotelier de cinci stele. Acestea includ un restaurant cu bucătărie deschisă, care va evidenția atât gastronomia locală, cât și preparate internaționale rafinate. Lista de facilități va fi completată de un centru SPA cu piscină interioară, un centru de wellness și fitness, mai multe săli de conferințe care vor putea acomoda evenimente cu peste o sută de participanți, precum și numeroase locuri de parcare. În plus, oaspeții vor putea alege dintr-o gamă largă de activități sportive și recreaționale disponibile atât în zonă, cât și în incintă.

Citeste și:  Prețuri mai mici pentru city-break-urile de toamnă. Zborurile din acest sezon pornesc de la 30 de euro

„Am creat un concept unic la nivel național, care îmbină un amplasament de excepție, în mijlocul naturii, dar aproape de toate atracțiile turistice din regiunea Brașovului. Acest retreat unic de vile tip chalet scandinav, cu spații mari vitrate și multiple facilități de relaxare și petrecere a timpului liber, rezultă într-un concept turistic integrat. Radisson Blu Grand Mountain Resort Brașov va fi un etalon pentru zonă și pentru România, crescând vizibilitatea zonei Brașov în rândul turiștilor internaționali”, a declarat Ionuț Nicolescu, fondator Grand Development.

Brașovul și regiunea învecinată se află în topul destinațiilor turistice din România. Oaspeții vor avea la dispoziție numeroase opțiuni de petrecere a timpului liber, de la zeci de kilometri de pârtii pentru sporturi de iarnă, la vizite în satele medievale din inima Transilvaniei, tururi în centrul istoric al Brașovului sau la Castelul Bran, reședința legendarului conte Dracula, aflat la mai puțin de 30 de minute distanță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.