Fly Lili amână până în august reluarea zborurilor de pe Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav

Compania aeriană Fly Lili a anunțat ieri amânarea cu trei săptămâni a reluării zborurilor comerciale regulate spre și dinspre Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav.

Într-un comunicat de presă, compania a explicat că decizia a fost luată din cauza întârzierilor în finalizarea formalităților de înregistrare a aeronavei.

Zboruri anulate până pe 2 august

Toate zborurile programate pentru baza din Brașov sunt anulate până pe 2 august 2024, inclusiv. Pasagerii afectați vor fi informați direct despre modificări și opțiunile disponibile, inclusiv reprogramarea zborurilor sau rambursarea integrală.

Zborurile reprogramate încep din 3 august

Zborurile publicate la vânzare începând cu 3 august vor fi operate conform programului stabilit, a asigurat compania.

Fly Lili a subliniat că depune toate eforturile pentru a minimiza impactul asupra pasagerilor și a-i ține la curent cu evoluția situației.

Citeste și:  Peste 175.000 de persoane şi aproximativ 58.700 de mijloace de transport au tranzitat fro­ntiera în ultimele 24 de ore

Pentru informații suplimentare:

Pasagerii afectați sunt rugați să completeze formularul de pe site-ul companiei: www.flylili.com/en/contact sau să contacteze call-center-ul: +40 318 284 210 (Luni-Vineri: 9:30 AM – 5:30 PM).

One thought on “Fly Lili amână până în august reluarea zborurilor de pe Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav”

  1. Bai fratilor tipic romanesc ASA cum ATI votat asa si servicii mie scarba de tot ce se antanpla an acia tara va meritati soarta Cei ce sunteti la conducerea Brasovului trebuesc demusi toti si adus personal competent,,, Brasoveni mergeti si datii Jos Ca acest aeroport e facut si cu banii vostrii ba 🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.