Celine Dion, revenire triumfală pe scenă la Jocurile Olimpice de la Paris

Celine Dion a demonstrat că poate, printr-o revenire spectaculoasă pe scenă în cadrul ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Diva a încheiat evenimentul vineri seara, imediat după aprinderea torței olimpice, cu o interpretare de excepție a clasicului intemporal al lui Edith Piaf, „L’Hymne à l’amour”.

Celine Dion a uimit publicul cu vocea sa puternică și clară, îmbrăcată într-o ținută spectaculoasă, o rochie albă cu paiete și franjuri.

Această apariție live marchează revenirea cântăreței pe scenă după ce a dezvăluit că suferă de sindromul persoanei rigide, o afecțiune rară și progresivă care afectează sistemul nervos.

Dion, în vârstă de 56 de ani, a anunțat în decembrie 2022 că își va lua o pauză de la activitățile profesionale pentru a se concentra pe sănătate, după ce a făcut publică diagnoza. Pe atunci, ea a declarat că afecțiunea nu îi permite să cânte „în modul în care este obișnuită”.

Citeste și:  România a suspendat total o convenție cu Rusia veche de 31 de ani privind impozitele pe venit şi pe capital

Ultima apariție live a interpretei hitului „My Heart Will Go On” a avut loc în iulie 2019, la Londra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.