Locul 9 pentru Mădălina Amăistroaie în proba de tir cu arcul la Jocurile Olimpice de la Paris

Locul 9 pentru Mădălina Amăistroaie în proba de tir cu arcul la Jocurile Olimpice de la Paris.

Sportiva tricoloră a pierdut cu 2-6 în optimi, în fața lui Suhyeon Nam (Republica Coreea), părăsind competiția olimpică.

Mădălina a avut o evoluție bună la această ediție a Jocurilor Olimpice și a demonstrat că poate concura de la egal la egal cu cele mai valoroase sportive din lume.

“Coreeanca pe care a întâlnit-o este una dintre cele mai bune din lume și, după părerea mea, va câștiga titlul olimpic. Important este că Mădălina s-a bătut de la egal la egal cu o adversară atât de valoroasă și, dacă era un pic mai concentrată, cred că putea chiar s-o bată. Și vântul a fost un pic deranjant, iar la câteva puncte a contat. Dacă ar fi câștigat acest meci Mădălina ar fi putut fi pe podium. Dar este tânără, are doar 21 de ani și cu muncă și susținere poate să obțină rezultate mai valoroase. Locul 9 este un rezultat care ne ambiționează și ne motivează pentru competițiile viitoare!” a declarat la finalul partidei antrenorul Viorel Habian.

Citeste și:  Testul de la Evaluarea Națională de clasa a II-a va dura mai mult. Ce alte noutăți au fost anunțate pentru anul şcolar 2024-2025

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.