Ultima zi a Jocurilor Olimpice de la Paris 2024

Astăzi este ultima zi a Jocurilor Olimpice de la Paris! Această ediție a fost un amestec de emoții copleșitoare și eforturi extraordinare ale sportivilor din toată lumea, într-una dintre cele mai nobile lupte: cea pentru performanța sportivă. În sufletele iubitorilor de sport va rămâne, de mâine, amintirea de neuitat a unor povești scrise prin muncă, sacrificiu, curaj și triumf. Pentru că toți cei care au ajuns acolo sunt câștigători, subliniază Agenția Națională pentru Sport.

„Jocurile Olimpice sunt mai mult decât o competiție. Trebuie să rămână un simbol al unității și al speranței. Sunt un moment de reconectare cu esența sportului – fair-play, respect, camaraderie și perseverență. Am trăit fiecare clipă cu intensitate, am vibrat alături de sportivi în momentele lor de glorie sau de înfrângere, am plâns și ne-am bucurat împreună cu ei, chiar dacă cei mai mulți dintre noi doar din fața ecranelor. Am fost martorii unor performanțe care au menirea să ne inspire, pentru că fiecare medalie câștigată este mai mult decât o victorie personală. Este o victorie pentru toți cei care cred în puterea sportului de a schimba vieți”, transmit reprezentanții Agenției Naționale pentru Sport.

În această seară, cortina se va trage peste Paris 2024, lăsându-ne o certitudine pe care să o păstrăm în suflete până la ediția viitoare: sportul are puterea de a uni lumea, de a transforma imposibilul în posibil și de a ne arăta, încă o dată, că limitele există doar pentru a fi depășite, mai scrie sursa citată.

Citeste și:  Autobuzele RATBV care circulă pe linia 130 nu vor mai deservi stația ”Caragiale”, pe sensul de deplasare spre capătul de linie Râșnov

Felicitări celor 106 sportivi tricolori! Felicitări antrenorilor, echipelor tehnice, federațiilor și întregului staff al delegației noastre la Paris!

Competiția din capitala Franței își trage cortina în această seară, odată cu ceremonia de încheiere, programată de la ora 22:00, pe Stade de France.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.