Focuri de armă în Vama Veche: Poliția intervine și descoperă arma într-un autoturism

Polițiștii din Constanța au deschis o anchetă după ce în Vama Veche au fost raportate focuri de armă, iar geamul unui garaj a fost găsit spart. În urma unui control de trafic, arma folosită, un pistol neletal, dar supus autorizării, a fost descoperită într-un autoturism.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au informat că sâmbătă seara, polițiștii din Vama Veche – 2 Mai au fost alertați printr-un apel la 112 cu privire la un incident în care o persoană necunoscută ar fi tras cu un pistol. Polițiștii au constatat la fața locului că geamul securizat al ușii unui garaj fusese spart, iar zgomotul ar fi provenit din curtea vecină, unde un obiect ar fi fost proiectat cu viteză mare. În timpul intervenției, asupra persoanelor prezente nu s-a găsit niciun obiect suspect care ar fi putut provoca daunele.

Citeste și:  USR propune lege prin care universitățile să asigure 75% din locurile pentru stagii de practică studenților

Investigațiile au continuat, iar duminică dimineața, în cadrul acțiunii „Blocada”, polițiștii au oprit în trafic mai multe autovehicule, printre care și cele ale persoanelor implicate în incidentul anterior. Astfel, a fost descoperită o armă neletală, care a fost ridicată de polițiști .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.