Vibes Fest – festivalul comunității brașovene revine pe 14 august în Piața Sfatului!

După două ediții de succes în care comunitatea brașoveană a vibrat la unison, Vibes Fest revine în 14 august în Piața Sfatului și îi invită pe brașoveni și turiști să celebreze împreună proiectele cu ajutorul cărora zona metropolitană se dezvoltă, într-o zi de experiențe și energie.

Concertele Argatu, Lupii lui Calancea & Surorile Oșoianu, show-ul de lasere, show-ul MC Răzvan Stroe & THREEBAL, experiențele foto-video și zonele de relaxare sunt deschise publicului larg.

Potrivit organizatorilor, Vibes Fest este o zi a experiențelor care ne unesc și ne încarcă cu energie și speranță pentru viitor. Agenda evenimentului a fost gândită în jurul mesajelor cheie ale Vibes: Brașovul Vibrează, Educația Vibrează, Comunitatea Vibrează.

Toate experiențele Vibes Fest sunt construite în jurul proiectelor de educație și implicare civică care susțin dezvoltarea Zonei Metropolitane Brașov, precum platforma de implicare civică Voluntariat Brașov (care numără astăzi peste 12.000 de voluntari și 190 de organizații implicate) sau programul educațional Generația Tech (care numără astăzi peste 7.000 de oameni înscriși).

Citeste și:  Autoturism de lux, căutat de autoritățile din Germamia, descoperit de poliţiştii de frontieră în România

,,Pe 14 august, Brașovul vibrează, comunitatea vibrează și educația vibrează la Vibes Fest, în Piața Sfatului! Invităm toți brașovenii la o zi a experiențelor care ne unesc și ne încarcă cu energie și speranță pentru viitor. De la ora 14.00 încep în Piața Sfatului activități și jocuri organizate alături de ONG uri din Platforma Voluntariat Brașov, urmate de la ora 18.00 de Gala Voluntarilor, unde premiem cei mai implicați oameni din comunitatea noastră. Brașovenii pot vizita gratuit, până la ora 18.00, Muzeul Județean de Istorie, iar de la ora 18.45 începe show-ul lui Răzvan Stroe și Threebal. Pe măsură ce se lasă seara, piața va prinde viață cu show-uri de lasere, experiențe foto-video și multe alte surprize. De la 20.45 se va urca pe scenă Argatu’, iar la ora 22.00 ne vom bucura de muzica formației Lupii lui Calancea, alături de surorile Oșoianu. Vibes Fest este organizat de Agenția Metropolitană Brașov și Primăria Municipiului Brașov, cu susținerea a zeci de organizații locale care s-au dedicat sărbătoririi comunității noastre”, a precizat Medeea Petrovan, coordonatorul festivalului.

Citeste și:  Se dă startul înscrierilor pentru furnizorii de formare profesională care doresc să participe la programul Start-Up Nation 2024

Principalele elemente ale agendei sunt:

  • 11.00 – 18.00 – Activități și jocuri în Piața Sfatului (facilitate de The Duke of Edinburgh’s International Award Romania, Myndself – Hub Pepinteen, Propark-Fundatia pentru Arii Protejate și Innovation Education Lab);
  • 18.00 – 19.00 – Digital Quest – Activitate dedicată participanților din cadrul Programului Generația Tech;
  • 18.00 – 18.45 – Gala Voluntariat Brașov;
  • 18.45 – 20.45 MC Răzvan Stroe & THREEBAL, surprize și jocuri în Piața Sfatului;
  • 20:45-21:45 – Concert Argatu;
  • 21:45-22:00 – Show lasere;
  • 22.00 – Concert Lupii Lui Calacea și Surorile Oșoianu.

Festivalul este organizat de Agenția Metropolitană pentru Dezvoltare Durabilă Brașov în parteneriat cu Municipiul Brașov, cu susținerea unui grup de organizații private, publice, culturale și din sfera ONG care s-au dedicat sărbătoririi potențialului comunității brașovene.

Citeste și:  Ieri a fost o nouă zi plină pentru pompierii militari. Au gestionat peste 1.400 de situații de urgență

Mai multe detalii puteți regăsi pe www.vibesfest.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.