Un bărbat îmbrăcat în jandarm şi având o armă neletală, depistat la evenimentul dedicat Anei Maria Bărbosu

Un bărbat care purta obiecte vestimentare cu însemnele Jandarmeriei fără drept, având asupra sa o armă neletală, a fost depistat de jandarmii vrânceni joi seara, la Focşani, în timpul evenimentului dedicat gimnastei Ana Maria Bărbosu.

Echipajul din cadrul Detașamentului 1 Jandarmi Mobil Focșani, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu la o adunare publică avizată, în Piața Unirii din Municipiul Focșani, a identificat un bărbat purtând obiecte vestimentare cu însemnele „Jandarmeria” și având asupra sa un pistol care, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că este de tip „airsoft”.

S-a procedat la interceptarea și legitimarea persoanei în cauză, stabilindu-se faptul că acesta nu avea dreptul de a purta uniforma și nici de a deține arme neletale la adunările publice.

Citeste și:  Autoturism de lux, căutat de autoritățile din Germamia, descoperit de poliţiştii de frontieră în România

Au fost întocmite actele de sesizare cu privire la săvârșirea faptelor prevăzute de articolul 372 litera b) Cod Penal – Portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Tânărul, în vârstă de 22 de ani, cu domiciliul în București, a fost condus la sediul Poliției în vederea continuării cercetărilor, iar pistolul a fost ridicat în vederea confiscării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.