De luni încep lucrările de reparații pe strada Castelului

De luni, 26 august încep lucrările de reparații și întreținere a carosabilului pe strada Castelului.

Se va lucra pe două tronsoane, respectiv de la intersecția cu str. Michael Weiss până la Aleea Tiberiu Brediceanu, tronsonul 1, și de la intersecția cu strada Constantin Dobrogeanu Gherea până la intersecția cu str. Michael Weiss, tronsonul 2 și vor impune blocarea accesului rutier în intervalul 8.00-17.00, până la finalizarea lucrărilor, estimată pentru data de 30 august.

Se va decapa stratul de asfalt existent, vor fi ridicate la cotă capacele tehnico-edilitare (guri de canalizare, guri de vizitare etc), va fi realizată înlocuirea sau refacerea aliniamentului bordurilor acolo unde este cazul și se va turna un nou strat de asfalt pe carosabil. Lucrările nu vor afecta locurile de parcare.

Citeste și:  Brașovul, în etapa finală de selecție pentru Misiunea UE 100 de orașe inteligente și neutre din punct de vedere climatic

De luni va fi blocat circulației publice accesul cu autovehiculele pe tronsonul 1. Strada Michael Weiss va rămâne deschisă circulației (se va putea circula pe Castelului până la intersecția cu această stradă și inclusiv pe Michael Weiss). La fel, Aleea Tiberiu Brediceanu va rămâne deschisă circulației și se va putea continua spre str. Constantin Lacea. După finalizarea acestui tronson, lucrările se vor muta pe cel de-al doilea, cu aceleași restricții, care vor fi ridicate pe segmentele finalizate.

Toate aceste restricții vor fi semnalizate, astfel încât participanții la trafic să își poată reconfigura traseul.

În caz de urgență, se va asigura accesul vehiculelor speciale de intervenție (ambulanță, pompieri, poliție etc), indiferent de restricții.

Citeste și:  Sportivi din 15 ţări, la Râşnov, în weekend, la Cupa Mondială de vară la sărituri cu schiurile

Pentru eficientizarea fluxului de lucru și finalizarea cât mai rapidă a lucrărilor, proprietarii mașinilor din zonă sunt rugați să încerce să nu parcheze în zonă în intervalul anunțat, pentru a nu îngreuna accesul utilajelor și execuția.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.