Aproximativ 35.000 de spectatori, prezenți pe Aeroportul Băneasa, la cel mai mare spectacol aerian din România | Galerie FOTO

Aproximativ 35.000 de spectatori au fost prezenți, ieri, pe Aeroportul Băneasa din București, la cel mai mare spectacol aerian din România, BIAS 2024, transmite Radio România.

Peste 100 de aeronave și peste 150 de piloți și parașutiști din 13 țări au oferit un spectacol de forță aeriană cu evoluții spectaculoase, dar și cu aeronave expuse la sol. Intrarea la eveniment a fost gratuită și s-a încheiat seara, cu un spectacol de artificii și cu un concert.

BIAS s-a desfășurat în condiții foarte bune, fără incidente, potrivit Jandarmeriei Române. Este cea de-a 14-a ediție a show-ului aviatic care marchează 20 de ani de la intrarea României în NATO. BIAS 2024 este organizat de CNAB, Forţele Aeriene Române, Aeroclubul României, ROMATSA, ROMAERO şi Clubul Sportiv AIBO, sub patronajul Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii, Ministerului Apărării Naţionale şi Ministerului Economiei.

Citeste și:  Se dă startul înscrierilor pentru furnizorii de formare profesională care doresc să participe la programul Start-Up Nation 2024

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.