Volei. Corona Brașov, victorie clară în ultimul test înainte de Liga Campionilor

Voleibaliștii brașoveni au învins categoric echipa SCM Zalău, cu scorul de 3-0, într-un meci amical disputat miercuri seara. Partida a servit drept ultim test înaintea debutului în Liga Campionilor, programat pentru săptămâna viitoare.

Seturile au fost adjudecate de Corona Brașov cu scorurile de 25-19, 25-13 și 25-20, demonstrând o superioritate clară în fața adversarilor. Pentru a oferi mai multe minute de joc tuturor jucătorilor, antrenorul Laurențiu Lică a decis să se dispute un set suplimentar, câștigat tot de gazde, cu scorul de 25-20.

Pregătiri intense pentru Liga Campionilor

În vederea primei manșe din turul 1 al Ligii Campionilor, programată pentru joi viitoare în Bosnia și Herțegovina, împotriva echipei OK Radniki Bijeljina, staff-ul tehnic al Coronei Brașov a optat pentru o deplasare cu autocarul. Echipa va pleca marți și va face o oprire la Lugoj, unde va înnopta și va efectua un antrenament. Meciul cu bosniacii se va disputa la Gradiska, o localitate situată în apropierea graniței cu Croația.

Citeste și:  Maxim Iacob și Călin Grăjdieru, de la Kids Tâmpa, au câștigat cinci medalii pentru România, la Campionatele Balcanice

Returul acestei duble confruntări este programat pentru data de 25 septembrie, de la ora 20.00, în Sala Sporturilor din Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.