Poliția în acțiune! 168 de persoane legitimate, 122 de autovehicule verificate și peste 60 de amenzi, într-o singură zi, la Brașov

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov au desfășurat acțiuni cu efective mărite în mai multe zone din municipiul Brașov, care au avut ca scop menținerea unui mediu de siguranță adecvat, în special prin prevenirea și combaterea infracțiunilor contra persoanei și patrimoniului, dar și pentru combaterea infracțiunilor și pentru prevenirea principalelor cauze generatoare ale accidentelor rutiere.

La data de 9 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov au desfășurat activități complexe în mai multe zone din municipiul Brașov, activități care au avut ca obiectiv principal menținerea unui mediu sigur pentru cetățeni, inclusiv cu ocazia unor manifestări cultural artistice. Aceste acțiuni au vizat în special prevenirea și combaterea infracțiunilor contra persoanei și patrimoniului, dar și combaterea infracțiunilor și prevenirea principalelor cauze generatoare ale accidentelor rutiere. Totodată, s-a urmărit identificarea și luarea măsurilor legale împotriva persoanelor care practică cerșetoria sau tulbură în orice mod liniștea publică.

Citeste și:  Screeningul neonatal - o șansă la viață pentru pacienții cu Atrofie Musculară Spinală (AMS)

În cadrul eforturilor de consolidare a siguranței rutiere, polițiștii au desfășurat activități complexe pentru identificarea și sancționarea abaterilor de la normele legale. De asemenea, în contextul în care șoferii aflați sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise reprezintă un pericol major pentru siguranța, s-a acordat o atenție deosebită depistării acestora.

Acțiunile au vizat și identificarea infracțiunilor contra persoanei, prin asigurarea unui climat optim de siguranță, context în care polițiștii au acționat pentru prevenirea și combaterea faptelor comise cu violență, a furturilor și a tâlhăriilor.

Acțiunea a fost organizată și executată de Poliția Municipiului Brașov, Secțiile 1-5 de Poliție și Biroul Rutier, cu sprijinul jandarmilor și al polițiștilor locali brașoveni. În timpul acțiunilor au fost legitimate aproximativ 168 de persoane și au fost verificate 122 de autovehicule, iar pentru neregulile constatate polițiștii au aplicat aproximativ 61 de sancțiuni contravenționale, cu valoare totală aproximativă de 17.500 de lei și au reținut, în vederea suspendării, două permise de conducere și un certificat de înmatriculare.

Citeste și:  În acest weekend, cu bicicleta pe Linia 20

Acțiunile vor continua în vederea asigurării unui climat optim de ordine și siguranță publică!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.