Mircea Geoană a deschis seria interviurilor prezidențiale de la #MorningGlory | VIDEO

Mircea Geoană a deschis seria interviurilor matinale de la #MorningGlory, înainte de marea bătălie de la alegerile prezidențiale.

„Candidez la preşedinţie pentru că ştiu că avem nevoie de o schimbare adevărată! Puteam să vă promit o ţară perfectă. Să pozez în politicianul perfect, să vă spun că toate problemele vor dispărea peste noapte. Dar ştim cu toţii că asta nu e realitatea. Nu suntem perfecţi. Eu nu sunt perfect. Dar ştiţi ce putem face? Putem să muncim. Să ne ridicăm mânecile şi să construim o ţară mai bună”, spune Mircea Geoană în videoclipul prin care anunță că intră în cursa pentru președinția țării. România, adaugă el, „are nevoie de lideri care să asculte, să înțeleagă și să se bată pentru voi”.

Citeste și:  Începe construcția unei noi grădinițe în Bartolomeu Avantgarden

„Voi fi un președinte pentru tineri și pentru pensionari, pentru românii de acasă și din diaspora. Voi fi președinte pentru toți românii, indiferent de etnie sau religie. Voi fi președintele oamenilor și nu al partidelor”, mai afirmă Mircea Geoană în videoclip.

Sondajele de opinie îl dau ca favorit pe Mircea Geoană pentru a intra în turul al doilea de scrutin, cu șanse de a ieși câștigător al alegerilor într-o confruntare cu premierul Marcel Ciolacu (PSD) sau cu liderul PNL, Nicolae Ciucă.

În continuare, puteți urmări interviul de astăzi, 16 octombrie, din cadrul emisiunii #MorningGlory de pe Rock FM:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.