Sesiune de pictură, în cadrul Programului „Săptămâna Verde”, organizată de Agenția pentru Protecția Mediului și Liceului Vocațional de Arte Plastice Brașov

Agenția pentru Protecția Mediului Brasov, impreună cu elevii Liceului Vocațional de Arte Plastice Brasov Hans Mattis Teutsch Brasov-Sectia Plastică au organizat o sesiune de pictură, in cadrul Programului ”Săptămâna Verde”.

La această activitate au participat elevii clasei a XI–a, Profil Plastica, impreună cu profesorul coordonator, au pictat peretii holului instituției cu desene reprezentând flori si păsări din flora si fauna din țara noastră, care creează un mediu atractiv, prietenos și vesel, atât pentru angajații instituției, cât și pentru cei care ne vizitează instituția.

”Dorim să dăm viață instituției de mediu prin aceste picturi, să creăm un mediu atractiv, prietenos și vesel pentru toti care au contact cu instituția noastră. Pe această cale, mulțumim conducerii Liceului Vocațional de Arte Plastice Brasov Hans Mattis Teutsch Brasov, pentru buna colaborare”, a menționat Ciprian Băncilă, directorul executiv al APM Brașov.

Citeste și:  Corona Brașov a fost eliminată din Liga Campionilor la volei masculin! Brașovenii au pierdut dubla din turul trei preliminar cu Olympiacos Pireu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.