Corona Brașov a fost eliminată din Liga Campionilor la volei masculin! Brașovenii au pierdut dubla din turul trei preliminar cu Olympiacos Pireu

Corona Brașov, campioana României la volei masculin, și-a încheiat aventura în Liga Campionilor, după ce a fost eliminată în turul trei preliminar de către puternica echipă greacă, Olympiacos Pireu.

În manșa retur disputată la Atena, brașovenii au oferit o prestație mai bună decât în tur, dar nu au reușit să obțină o victorie care să le asigure calificarea în grupe. Cu un scor final de 0-3 (23-25, 28-30, 23-25), Corona a cedat în fața campioanei Greciei, deși a avut momente în care a pus probleme adversarilor. Ewoud Gommans, cu 11 puncte, a fost cel mai eficient jucător al echipei brașovene în acest meci.

Deși eliminarea din cea mai importantă competiție europeană este un eșec, Corona Brașov nu rămâne fără obiective în această sezon. Echipa pregătită de Laurențiu Lică va continua în Cupa CEV, unde în 16-imi se va duela cu formația sârbă Vojvodina Novi Sad.

Citeste și:  Ministerul Muncii și Solidarității Sociale organizează primul Târg de oferte de formare profesională

Această calificare în Cupa CEV reprezintă o oportunitate pentru Corona Brașov de a obține rezultate pozitive și de a acumula experiență la nivel european.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.