A doua zi a Maialului Râșnovean și Festivalului Zup-ului: Muzică, Dans și Delicii Culinare

Astăzi, cea de-a doua zi a Maialului Râșnovean și Festivalului Zup-ului a început la ora 11:00 și a fost marcată de un program variat de activități și momente artistice.

La ora 16:00 au început momentele artistice. Pe scena evenimentului au urcat ansamblul folcloric Junii Țării Bârsei, care a încântat publicul cu un program de dansuri și muzică populară. Ulterior, Hoinarii Craiului și Piticu au susținut recitaluri de muzică folk, iar grupul Vocelis și tânărul Claudiu Benga au oferit recitaluri de muzică ușoară. Programul Karinei a inclus și o surpriză deosebită: un moment special adus de trupa de dans Karma. În final, Alexxa a încântat publicul cu un recital de muzică ușoară. Programul artistic s-a încheiat cu un concert al trupei Taxi.

Citeste și:  Felicia Filip, Ozana Barabancea, Iuliana Marciuc și Alexandra Ungureanu, în juriul Festivalului „Ecoul Pietrei Craiului” din Zărnești. Ediția XI - 2024

După încheierea actelor artistice, organizatorii au transmis meciul Fotbal Generația de Aur , care a marcat finalul celei de-a doua zile a festivalului.

Cei prezenți la eveniment s-au putut bucura nu doar de programul artistic divers, ci și de preparatele specifice Festivalului Zup-ului. Oferta culinară a inclus preparate dulci, grătare și diverse specialități oferite de standurile de mâncare.

Copiii nu au fost uitați, iar organizatorii au avut grijă ca aceștia să se bucure de mici distracții, precum un tobogan gonflabil, niște mașinuțe electrice și înghețată.

Mâine va avea loc ultima zi a festivalului, care va oferi un program artistic la fel de divers și interesant, promițând să încheie evenimentul într-un mod memorabil.

Citeste și:  Felicia Filip, Ozana Barabancea, Iuliana Marciuc și Alexandra Ungureanu, în juriul Festivalului „Ecoul Pietrei Craiului” din Zărnești. Ediția XI - 2024

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.