A XXII-a ediție a Festivalului ICon Arts Transilvania, organizat de Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România, ajunge la Brașov

A XXII-a ediție a Festivalului ICon Arts Transilvania, organizat de Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România (UCIMR), ajunge la Brașov!

La începutul lunii august, Filarmonica Brașov va fi gazda unui Masterclass de pian și canto pentru elevi și studenți susținut de soprana Iulia Isaev și pianistul Csíky Boldizsár, care va culmina cu un eveniment muzical la Sala mare a Sălii Patria.

Sâmbătă, 10 august, la ora 12:00 va avea loc un recitalul de operă și pian care va fi susținut de artiștii invitați Iulia Isaev și Csíky Boldizsár, alături de cursanții Academiei ICon Arts, acompaniați la pian de Sena Ducariu.

În program vor fi lucrări de Ludwig van Beethoven, Franz Liszt, Dinu Lipatti, George Enescu, Gaetano Donizetti, Giacomo Puccini și alții.

Citeste și:  Brașovul, în etapa finală de selecție pentru Misiunea UE 100 de orașe inteligente și neutre din punct de vedere climatic

Accesul este liber!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.