Academia Forțelor Aeriene „Henri Coandă” și piloți din cadrul promoţiei „Avram Iancu-200” au participat la Bucharest International Air Show

Academia Forțelor Aeriene „Henri Coandă” și piloți din cadrul promoţiei „Avram Iancu-200” au participat, în acest weekend, la cea de-a XIV-a ediție a Bucharest International Air Show, eveniment ce a avut loc la Aeroportul Internațional București Băneasa – „Aurel Vlaicu”.

Atracția principală a standului academiei a fost reprezentată de simulatoarele de zbor pentru aeronava IAK-52 care au oferit vizitatorilor oportunitatea de a experimenta rolul de pilot.

Aproximativ 35.000 de spectatori au fost prezenți, în acest weekend, pe Aeroportul Băneasa din București, la cel mai mare spectacol aerian din România, BIAS 2024. Peste 100 de aeronave și peste 150 de piloți și parașutiști din 13 țări au oferit un spectacol de forță aeriană cu evoluții spectaculoase, dar și cu aeronave expuse la sol. Intrarea la eveniment a fost gratuită și s-a încheiat seara, cu un spectacol de artificii și cu un concert. Fotografii, aici.

Citeste și:  Noua ecotaxă care va obliga românii să recicleze mai multe produse: puncte de colectare vor fi amplasate în toată țara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.