ACS Carla Ritmic Gim Brașov – titlu de Vicecampioană Națională prin Miruna Popescu si calificare la Cupa României la gimnastică ritmică cu 4 sportive

ACS Carla Ritmic Gim Brașov a reușit o performanță remarcabilă, calificându-se la Cupa României la gimnastică ritmică cu nu mai puțin de patru sportive. Acestea au demonstrat abilități deosebite și dedicare în cadrul competițiilor recente.

Unul dintre cele mai notabile rezultate vine din partea Mirunei Popescu, care a reușit să cucerească medalia de argint la Campionatul Național de Junioare IV obținând astfel titlul de Vicecampioană Națională. Această performanță a fost completată de o nouă reușită la Cupa României, unde Miruna a câștigat medalie de bronz, consolidându-și astfel statutul de una dintre cele mai promițătoare gimnaste ale generației sale.

Alte rezultate remarcabile au fost înregistrate de colegele sale. Ioana Fifoiu a obținut locul 4 la Campionatul Național și locul 5 la Cupa României, Iorgescu Lara a terminat pe locul 5 la Cupa României iar Eva Mîrgheanu a încheiat competiția pe locul V, demonstrând astfel potențialul imens al echipei.

Citeste și:  Date preliminare: Sandu și Stoianoglo s-ar putea duela în turul II

Cupa României reunește cele mai bune 6 gimnaste din țară la fiecare categorie de vârstă, ceea ce face realizările sportive ale echipei din Brașov cu atât mai valoroase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.