ACUM LA TELIU: Jandarmii, atacați cu bâte și pietre de romi: Mașina a fost vandalizată

O patrulă de la Gruparea Mobilă de Jandarmi Brașov a fost atacată în cartierul de romi din Teliu. Un jandarm a fost rănit în altercație, iar mașina cu care echipajul se deplasa a fost vandalizată.

Echipajul intrase în cartierul de romi să verifice dacă sunt respectate restricțiile impuse prin Ordonanța Militară. La un moment dat, romii s-au năpustit asupra echipajului cu bâte și răngi lovind în mașină.

Jandarmii au ieșit în încercarea de a-i liniști pe atacatori. Unul dintre romi a aruncat cu un bolovan rănindu-l la picior pe unul dintre jandarmi. Membrii Grupării Mobile au cerut întăriri.

La fața locului au fost deplasate efective sporite de la Inspectoratul de Jandarmi Județean Brașov și mai mulți polițiști.

Citeste și:  Brașovenii au parte de prețuri speciale, la prima ediție a Festivalului Massif din Poiana Brașov

Se fac cercetări pentru distrugere și ultraj.
Primarul localității Teliu a atras atenția încă de săptămâna trecută că are probleme cu romii, care l-au amenințat că-i vor incendia clădirea primăriei dacă nu le dă de mâncare. Este vorba despre câteva familii întoarse de la cerșit din Marea Britanie și Germania și care nu au respectat regimul de autoizolare și s-au dus la primărie să-i ceară primarului de mâncare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.