ADN-ul succesului: Gemenele Catrina, șefe de promoție! O premieră la Universitatea Transilvania din Brașov

Premieră la Universitatea Transilvania din Brașov. Două tinere, gemene, au absolvit facultatea cu aceeași medie, devenind astfel șefe de promoție. Mirela și Sorana au obținut media 9,93 și spun că de-a lungul anilor de școală între ele nu a fost nicio concurență, ci mai degrabă o continuă cooperare. „De fiecare dată, ne-am ajutat când a fost nevoie. Dacă aveam întrebări, ne învăţam”, a declarat, pentru bzb.ro, una dintre tinere.

Mirela Magdalena Catrina şi Sorana Aurelia Catrina sunt gemenele şefe de promoţie 2024 la Facultatea de Matematică şi Informatică a Universităţii Transilvania. Au terminat Informatica aplicată cu media 9,93 şi este o premieră până şi pentru Universitatea Transilvania să aibă nu doar gemene, ci gemene şefe de promoţie. Pasiunea pentru matematică și informațică o moștenesc din familie, potrivit Digi24.

Citeste și:  Prima ediție de vacanță a Târgului de Carte Gaudeamus debutează, astăzi, în Piața Sfatului

Cele două tinere au fost colege de clasă și la liceu, la Colegiul Naţional de Informatică „Grigore Moisil” din Brașov. În toți anii de școală, au fost nu doar surori sau colege, ci și partenere de studiu.

După anii petrecuți împreună în liceu și facultate, fetele au hotărât să-și urmeze fiecare propriul drum. Mirela alege să rămână în Brașov, în timp ce Sorana a decis ca va pleca la București pentru a se perfecționa, cu gândul de a reveni în Brașov după aceea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.