ALERTĂ: Confruntări sângeroase între țigani la Codlea: Doi polițiști sunt răniți

Violențe extreme în acest moment în cartierul de romi, Mălin, din Codlea. Cel puțin doi polițiști locali sunt grav răniți după ce au fost loviți cu lopețile în cap de romi. Polițiștii au intervenit să-i despartă pe țiganii care au început să se bată în plină stradă.

La fața locului au fost trimiși polițiștii și jandarmii. Polițiștii locali au ajuns primii și au încercat să-i despartă pe romii care se loveau cu obiecte contondente.

Polițiștii locali au intrat între cele două tabere încercând să calmeze spiritele. În acel moment țiganii s-au apropiat pe la spate și i-au lovit pe doi polițiști cu lopețile în cap.

Citeste și:  Spitalul Municipal Săcele investește 6 milioane de lei în combaterea infecțiilor nosocomiale, cu fonduri europene prin PNRR

Cei doi răniți au fost scoși de un coleg de la locul confruntării. Se pare că aceștia au nevoie de îngrijiri medicale.

Jandarmii au cerut întăriri pentru a calma spiritele.

UPDATE 1

„La data de 20 aprilie 2020, Inspectoratul de Poliție Județean Brașov a fost sesizat prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe raza municipiului Codlea, jud. Brașov, are loc un conflict spontan în care sunt implicate mai multe persoane.
La fața locului s-au deplasat echipaje de poliție, jandarmi și polițiști locali.
Incidentul a fost aplanat.
Cercetările sunt în curs de desfășurare” a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.

UPDATE 2

Potrivit IPJ Brașov în timpul confruntării șase persoane au fost rănite. Este vorba se pare despre doi polițiști locali, un jandarm și un polițist de la Poliția Națională. Totodată doi dintre romii implicați în violențe ar fo fost transportați la Spitalul Județean Brașov. Se pare că unul dintre combatanții răniți ar fi fost lovit cu un topor în cap.

Citeste și:  Fântânile arteziene din Brașov vor fi repuse în funcțiune în următoarele săptămâni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.