Alphaville Arena caută vecini!

Alphaville Arena se extinde și caută noi vecini pentru cei care au ales deja Alphaville Arena!

Alphaville Arena reprezintă un concept architectural actual cu apartamente noi, cu spații și terase generoase, sporind confortul prin încorporarea tehnologiei Smart Home în spațiile sale. Sunt disponibile de la garsoniere până la apartamente cu 2, 3, 4 camere, decomandate, cu încălzire în pardoseală și un design aliniat tendințelor actuale de confort urban.

Tehnologia avansează, iar Alphaville Arena ține pasul pentru a aduce confort celor care își doresc un cămin nou în inima Brașovului. Proprietarii locuințelor Alphaville Arena vor putea controla cu ajutorul smartphone-ului căldura, electricitatea sau senzorul pentru detectarea umidității, precum și alte funcții suplimentare, dobândind astfel un grad înalt de confort și funcționalitate.

Citeste și:  O nouă ediție a programului Start-up Nation tot mai aproape de aprobare

Alphaville Arena urmărește și noile tendințe legate de conexiunea urbană, redefinind relația individuală cu orașul prin rafinarea alegerii rezidențiale. Practic, activitațiile de zi cu zi sunt legate indisolubil de rutine și obiceiuri, gusturi și preferințe. Alphaville Arena cunoaște necesitățile individuale pe care le acoperă prin poziționarea sa apropiată de toate punctele de inters din oraș și prin implementarea conceputului Smart Home, îmbinat cu funcționalitatea atât în interiorul, cât și în exteriorul clădirilor.

Alphaville Arena acordă importanța cuvenită parcărilor, zonelor verzi, locurilor de joacă pentru copii, dar și a educației, poziționându-se distinct în peisajul imobiliar brașovean. În acest sens sunt prevăzute peste 300 de locuri de parcare, inclusiv pentru mașini electrice, spații verzi, dar și un afterschool.

Citeste și:  Târg de carte second-hand pentru copii și părinți, sâmbătă, la Centrul Cultural Apollonia din Brașov

Alphaville Arena a creat o comunitate promovând valorile sale: conceptul „acasă”, solidaritatea, modern și funcțional, calitativ și estetic.

Alege și tu să faci parte din familia Alphaville Arena!

Evoluția Alphaville Arena poate fi urmărită pe pagina web oficială a dezvotatorului AICI, iar mai multe informații, la numerele de telefon 0727.455.455 / 0736.444.025.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.