Alphaville Arena s-a impus în mijlocul marilor aglomeraţii urbane și continuă să se dezvolte

Cartea de vizită impresionantă a companiei Alphaville reflectă cei 25 de ani de activitate pe piața românească. Cu o perspectivă strategică de extindere, prin intermediul dezvoltărilor imobiliare, Alphaville Arena s-a impus în mijlocul marilor aglomeraţii urbane și continuă să se dezvolte, punând accent pe satisfacerea tuturor cerințelor de pe piață.

Și pentru că domeniul imobiliar a evoluat, iar în prezent, în această industrie nu mai este vorba doar despre clădiri, Alphaville a demonstrat cu fiecare ocazie că ține pasul cu tendințele pieței, prin implementarea celor mai noi tehnologii și nu numai. Putem observa că cei care caută să achiziționeze un nou cămin sunt interesați mai mult de locație, design și de elementele care le fac viața mai ușoară și confortabilă, facilități care se regăsesc și în proiectul Alphaville Arena. Complexul Alphaville vine în întâmpinarea rezidenților săi cu locuri de parcare, disponibile pentru fiecare apartament în parte. În plus, dezvoltatorul imobiliar pune la dispoziția locatarilor si 3 stații de încărcare pentru mașini electrice.

În rândul avantajelor pe care le oferă complexul Alphaville Arena, găsim 2 locuri de joacă, un parc, dar și un spațiu cu destinația afterschool, astfel încât copiii să simtă confortul oferit de o dezvoltare premium, care-și pune rezidenții pe primul loc, indiferent de vârsta acestora.

„Live up to your dreams” este sloganul-promisiune, care stă la baza proiectului Alphaville Arena. Conceptul propune un design avangardist, cu apartamente spațioase, fiind situat departe de agitaţia oraşului, dar suficient de aproape de centrul acestuia, la doar câteva minute distanţă, urmând să cuprindă o zonă rezidenţială, formată din  apartamente, cu dotări şi finisaje premium, ideale pentru un stil de viaţă aparte, în cadrul unui complex rezidenţial de top.

Conform proiectului, complexul va deține 318 apartamente premium, construite, după cum urmează:

În prima etapă a proiectului,  sunt cuprinse 109 apartamente finalizate cu parcări și boxe la subsol, dar și un spațiul destinat unității de tip afterschool. Această etapă fiind finalizată.

Cea de-a doua etapă, Alphaville Arena presupune ridicarea unui bloc de 123 de unități locative, cu parcări și spații de depozitare. Termenul de predare fiind luna iulie 2022.

Cea de-a treia etapă consta in contruirea unui bloc cu 86 de apartamente, cu parcări și boxe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.