Alphaville, construcții moderne și durabile, bazate pe cel mai bun raport calitate-preț!

Pentru dezvoltatorul imobiliar Alphaville Arena detaliile tehnice reprezintă o prioritate. Atât proiectele finalizate, cât și cele în curs de dezvoltare, sunt conturate după cele mai noi tendințe de pe piață, fiind construcții moderne și trainice. Alphaville Arena urmărește în permanență noile tendințe legate de conexiunea urbană, redefinind relația individuală cu orașul prin rafinarea alegerii rezidențiale.

Dezvoltatorul imobiliar asigură clienții de calitatea construcției, printr-o structură rezistentă conform celor mai înalte standarde, utilizând produse și materiale de calitate superioară, urmărind satisfacerea pe deplin a nevoilor și preferințelor celor care aleg Alphaville Arena.

Structura de rezistență este realizată după cele mai înalte standarde cu OȚEL BETON BST 500. Fundația este realizată dintr-un beton de clasă superioară C35/45, acesta prezintă o durabilitate deosebită chiar și la temperaturi ridicate (foc) și nu necesită intreținere. În plus, Alphaville Arena folosește în fundații și adiviti pentru o impermeabilitate mai bună a acestuia. 

Citeste și:  Festivalul Filmului European ajunge în luna mai la Brașov

Zidăria este realizată din caramidă Optim Porotherm 25 NUT/FEDER de la Wienerberger care prezintă o protecție sporită împotriva penetrării apei, fiind un bloc ceramic destinat realizării pereților structurali.

Tâmplăria pe care dezvoltatorul a ales-o este marca Salamander Tripan, asigurând profiluri de înaltă calitate, fiind renumite datorită izolarii fonice și termice pe care o asigură, datorită celor 3 foi de sticlă.

Tencuiala folosită în complexul rezidențial Alphaville Arena este Baumit MPI 25, fiind renumită pentru faptul că reglează umiditatea la interior, este permeabilă la vapori și oferă un climat interior confortabil.

Terasa necirculabilă este alcătuită dintr-un sistem complet de hidroizolație SIKA FPO 1.5 care deține numeroase avantaje. Precizăm că prezintă o rezistență mare atât la intemperii, inclusiv radiații UV cât și la grindină, prezintă o flexibilitate foarte bună la temperaturi scăzute, prezintă o permeabilitate ridicată la difuzia vaporilor de apă, dar este și reciclabilă.

Citeste și:  Dino Parc Râșnov și Tedi îi invită pe copii la Festivalul Veseliei

Un plus la care dezvoltatorul s-a gândit este un bazinul de retenție a apelor pluviale care are ca scop păstrarea intermediară și evacuarea pompată controlată a apelor de suprafață (drum, parcări, terase necirculabile) pentru a nu suprasolicita sistemul de canalizare al orașului.

Alege și tu să faci parte din familia Alphaville Arena!

Dornici de a oferi cele mai bune experiențe, dar și transparență în privința proiectelor, evoluția Alphaville Arena poate fi urmărită pe pagina web oficială a dezvoltatorului AICI, iar mai multe informații, la numerele de telefon 0727.455.455 / 0736.444.025.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.