Amatorii de teatru virtual sunt invitați să afle povestea Micului Prinț, prin intermediul unei căști de realitate virtuală

Vreți să aveți parte de o experiență unică, folosind o pereche de ochelari speciali?

Brașovenii și nu numai sunt invitați la Centrul Cultural Reduta pentru a afla povestea MICULUI PRINȚ !

În data de 17 noiembrie, în intervalul orar 11.00 – 15.00. Teatru VR 360 va amplasa o insulă VR cu varianta digitală MICUL PRINȚ – VR 360. după Antoine de Saint Exupéry în foaierul Centrului Cultural Reduta.

Amatorii de teatru virtual sunt invitați să afle povestea Micului Prinț, prin intermediul unei căști de realitate virtuală.

Participarea este gratuita pe baza de inscriere la numarul de telefon: 0268 419 706 sau la adresa de email: centrulculturalredutabv@gmail.com.

Citeste și:  Proiectul „Muzica românească în Brașov” va fi lansat joi și vineri, la Colegiul Național „Dr Ioan Meșotă” și la clubul Rockstadt

Micul Prinț VR 360 vă transpune în inima poveștii și veți privi jocul actoricesc prin prisma unui personaj. Versiunea VR360 a spectacolului „Micul Prinț” este adaptată în această tehnologie de echipele celor de la Popas Production. Loop Virtual Reality și Augmented Space Agency.

Proiectul „Micul Prinț” VR360 a fost inițiat și derulat de Popas Production SRL. în parteneriat cu Teatru Municipal “Matei Vișniec” Suceava și cofinanțat de AFCN.

Evenimentul este parte integrantă a Proiectului ACT ART, ediția a II-a, organizat de Centrul Cultural ,,Reduta” în perioada 13-18 noiembrie 2023.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.