Amenințare cu bombă la Palatul de Justiție din Ploiești

Palatul de Justiţie din municipiul Ploieşti este vizat, joi, de o ameninţare cu bombă, poliţiştii efectuând la această oră verificări, informează agenția națională de presă Agerpres.

„La data de 27 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că, la o instituţie publică urmează să fie amplasată o bombă. La faţa locului, s-au deplasat pirotehniştii din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Prahova. Se efectuează verificări la acest moment”, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova.

Surse judiciare au precizat, pentru AGERPRES, că o persoană a sunat la 112, anunţând că, în timp ce se afla într-un autobuz, a auzit o conversaţie purtată în limba rusă de către alte persoane, care ar fi spus că vor amplasa o bombă în sediul Palatului de Justiţie din Ploieşti.

Citeste și:  Elitele românești din toate domeniile vor urca pe scena Galei Premiilor VALORI CONTEMPORANE de la București

După ce a sunat la 112, persoana respectivă nu a mai putut fi contactată, întrucât şi-ar fi închis telefonul, arată sursele citate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.