Amical bun pentru Kids Tâmpa, la Buzău

Înainte cu două săptămâni de startul campionatului în Liga 3, fotbaliștii de la Kids Tâmpa, antrenați de Liviu Negoiță s-au deplasat la Buzău pentru o partidă de verificare pe care au jucat-o în compania celor de la Metalul Buzău, scor final 3-2 pentru gaze, după ce la pauză Kids Tâmpa a condus cu 2-0.

La finalul partidei, Antrrenorul Liviu Negoiță s-a declarat mulțumit de jocul echipei, în condițiile în care s-au prezentat la Buzău fără trei jucători din angrenajul echipe, și anume Potecu, Stăncuțu și Negotei, plus juniorii care rămas acasă deoarece, duminică, iau startul în noua ediție de campionat din Liga Elitelor, la U19. “A fost un test foarte bun pentru noi, sunt mulțumit că cel puțin în prima repriză ne-a ieșit ceea ce ne-am dorit să punem în practică. Am făcut un joc foarte bun în prima parte, astfel că am și condus cu 2-0, la pauză, prin golurile lui Antone și Horia Popa. În a doua repriză, am făcut trei schimbări, s-a simțit per total și puțină neatenție, am avut mai multe ocazii singur cu portarul, dar una peste alta, nu am primit gol, până în minutul 67. Golurile doi și trei au venit pe final de meci, în minutele 83, respectiv 94, chiar la ultima fază a partidei. Acest lucru ne arată că, în ciuda faptului că au intrat și fotrbaliști care nu joacă atât de mult în partide oficiale, trebuie să fim mai concentrați și mai determinați pe tot parcursul partidei. Având însă în vedere că a fost un joc amical, vom munci mai mult în timpul rămas, pentru a fi cât mai bine puși la punct până la startul campionatului”, a spus Liviu Negoiță.

Citeste și:  Proiectul de robotică și programare Meet and Code "O călătorie în Univers cu BIT și EVO", pentru elevii pasionați de astronomie și tehnologie a luat sfărsit

La Kids Tâmpa, în jocul de la Buzău au apărut în lot trei noutăți, și anume, Horia Popa, Aby Popa și Carlos Danciu, fotbaliști care se pregătesc sub comanda lui Liviu Negoiță și care sunt în discuții avansate pentru semnarea contractelor.

Echipa de start a Kids Tâmpa în amicalul cu Metalul Buzău a fost: A. Popa – Necula, Sburlea, Bordea, Zota – Moldovan, Nicolau, Carlo Danciu – Horia P, Nichita, Antone. Au mai intrat: Comăniciu, Alexa, Szasz, Croitoru și Baican.

În ceea ce privește tragerea la sorți pentru echipa pe care o antrenează, Liviu Negoiță a declarat că nu a fost și nu va fi un antrenor care să analizeze, fiind de părere că echipa trebuie să fie mereu pregătită de joc, indiferent de adversar. “Nu sunt genul de antrenor care să stea să analizeze dacă tragerea este bună sau nu, pentru că, în opinia mea, oricum vom juca cu toate echipele. Consider că are o importanță mai mare, ca echipa să fie conectată meci de meci și să ne intereseze mai puțin ce adversar avem în față, pentru că pe parcursul unui sezon absolut toate meciurile contează. Eu doresc succes tuturor echipelor brașovene în noul sezon, pentru că e important ca Brașovul să fie bine reprezentat în campionat”.

Citeste și:  I.P.J. Brașov: Persoane reținute pentru înșelăciune în urma unor anunțuri false privind închirierea unor imobile (VIDEO)

În Liga 3, Kids Tâmpa va lua startul pe teren propriu, în compania celor de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.