Andrea Miklos, în semifinale la 400 m la Jocurile Olimpice de la Paris

Andrea Miklos, în semifinale la 400 m la Jocurile Olimpice de la Paris!

Andrea Miklos a reușit o performanță remarcabilă, terminând pe locul 3 în Seria 1 a calificărilor la 400 m, cu timpul de 50.54 secunde – cel mai bun timp al carierei ei! Cu acest record personal, Andrea s-a calificat în semifinale.

”Cel mai greu din cursă cred că sunt emoțiile din aceste calificări. E prima oară când alerg într-o ediție olimpică la individual și nimic nu se compară cu asta. Avem 80.000 de spectatori în tribune care urlă, aclamă, ceea ce este extraordinar, dar îți pierzi puțin concentrarea. În ultima perioadă însă m-am pregătit pentru momentul ăsta și sunt pregătită să alerg în finală“, a spus Andrea fericită după cursă.

Citeste și:  BukFeszt 2024: Teatrul de limbă maghiară din România se prezintă la București – 7 zile cu spectacole inedite

Andrea a demonstrat multă ambiție, luptând cu toate forțele pentru un loc în semifinale, într-o competiție extrem de puternică. La doar 25 de ani, ea se află deja la a treia participare la Jocurile Olimpice. La Tokyo, fiind accidentată, a ratat participarea, acum e gata să își ia revanșa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.