Andreea Taloș – locul 10 în proba de triplusalt la Jocurile Olimpice de la Paris

Andreea Taloș – locul 10 în proba de triplusalt la Jocurile Olimpice de la Paris!

În ciuda provocărilor multiple ale finalei din această seară, începând de la concurența acerbă și conținând cu condițiile meteo nefavorabile, pe Andreea Taloș (CS Rapid/CSM Călărași) nimic nu a împiedicat-o să lupte cu tot sufletul pentru un rezultat cât mai bun.

Andreea nu a reușit însă de la început să-și regleze elanul, a călcat pragul, așa că primele două încercări au fost ratate. De la a treia serie de sărituri, a început și o ploaie torențială, care a perturbat întrecerea. Sub presiunea ultimei șanse de a obține calificarea în finala mică, adică printre primele opt concurente, astfel încât să mai beneficieze de încă trei tentative, Andreea a fost vădit precaută, iar săritura sa a măsurat doar 14,03 m, la 11 centrimetri de locul opt.

Citeste și:  Lidl pregătește deschiderea unui nou magazin, în Râșnov, pe 30 septembrie

În final, a ocupat locul 10. Locul 10, printre cele mai bune atlete ale lumii la triplusalt.

One thought on “Andreea Taloș – locul 10 în proba de triplusalt la Jocurile Olimpice de la Paris”

  1. Republica Dominicană nici nu are stadioane la standarde occidentale. Sau poate soar câteva. Bucurie pentru locul 10? Rușine. N-am avut parte, n-am fost oncurajata de familie și nici de destin, dar sa știu ca pentru un aur olimpic primesc bani de un apartament și renta viagera de 14 mii lei pe viata, „mancam pamantul”. Nu stiu ce inseamna sa faci gărzi ca medic ca să ai banii ăștia, sa suporți nesimțirea unora în clasa ca profesor și sa iei lunar doar jumătate din renta sportivilor cu aur olimpic. …. si ex3mple sunt cu zecile. Felicitări celor cu adevărat campioni, nu la puturoasa asta de prima era în frunte de la a doua săritură, a noastră tot „stramb” călca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.