Apartamente moderne, cu cel mai mic avans de pe piața imobiliară din Brașov, la Alphaville Arena. Doar 5% TVA până la finalul anului 2022!

Sunt în plină desfășurare lucrările pentru ultima etapă a ansamblului Alphaville Arena! Noul imobil are 11 etaje și însumează 86 de apartamente, cu termen de finalizare decembrie 2023. Apartamentele se încadrează în plafonul de 700.000 lei și vor putea fi achiziționate cu 5% TVA, până la finalul acestui an, fiind un mare avantaj pentru viitorii proprietari.

În luna septembrie în șantierul Alphaville s-au finalizat lucrările de zidărie, instalațiile sanitare si cele termice au fost realizate inclusiv pentru etajul 8, tamplarie pvc etaj 9 si etaj 10, lucrări de șapă și termoizolație. Lucrările de finisaje, cum ar fi tencuiala și gletul au fost finalizate pe etajul 6, respective etajul 5. De asemenea s-a inceput deja și amenajarea bailor cu placări ceramice. Acest lucru înseamnă că și această etapă se va finaliza în termenul prevăzut, respectiv finalul anului 2023, astfel încât toate unitățile locative vândute vor putea să fie predate începând cu luna decembrie.

Citeste și:  Craft Show. Ateliere demonstrative de meșteșuguri casnice - țesut și cusut, la Brașov

Indiferent dacă sunteți în căutarea unui apartament cu 2 sau 3 camere, cu terasă spațioasă sau balcon intim, cu bucătărie închisă sau open-space, cu spații de depozitare sau loc generos pentru activitățile de zi cu zi, la Alphaville Arena veți găsi apartamentul potrivit.

Pentru apartamentele cu 3 camere din Alphaville Arena, dezvoltatorul a stabilit un avans mic față de ce se mai găsește în piața imobiliară și anume 10.000 euro.

AVANTAJ: DOAR 5% TVA – până la finalul anului 2022!

Vă reamintim faptul că începând de anul acesta a fost ridicat plafonul pentru achizițiile imobiliare care se încadrează în TVA de 5%, la 700.000 lei.

Cei interesați dispun de un avantaj considerabil privind legislația în vigoare si TVA-ul aplicat. Acest plafon ar urma să scadă din nou în 2023, la 600.000 lei, ceea ce ar influenta numarul apartamentelor care se vor mai putea incadra in aceasta marja de TVA.

Citeste și:  Primăria Brașov amenajează peste 80 de locuri de parcare pentru cei care accesează serviciile instituției

Ce FACILITĂȚI oferă ansamblul rezidențial Alphaville Arena?

  • DOTĂRI SMART HOME: Indiferent de tipul apartamentului te bucuri de un sistem smart home: sistem antiefractie sau dimmare lumina, în funcție de proiectul ales, reglare a temperaturii, senzor de inundație și videointerfon.
  • ÎNCĂLZIRE ÎN PARDOSEALĂ: Confortul tău pe primul loc. Încălzire în pardoseală inclusă în costul apartamentului, indiferent de etapa sau structura aleasă.
  • CENTRU COMERCIAL LÂNGĂ PROIECTUL ARENA: Alege o zonă în plină dezvoltare cu un viitor centru comercial la indemana casei tale.
  • LOCURI DE PARCARE SUB / SUPRATERANE: Patru tipuri de parcări din care poți alege: exterioare, supraterane acoperite, subterare și garaje.
  • ÎNCĂRCARE MAȘINI ELECTRICE: Dezvoltatorii susțin un consum moderat și ecologic de energie, tocmai de aceea îți pun la dispoziție 3 stații de încarcare pentru mașinile electrice.
  • SPAȚII VERZI – PEISAGISTICĂ URBANĂ: Proiectul a fost special conceput cu zone verzi, spatii de relaxare si locuri de joaca pentru copii.
Citeste și:  Peste 100 de milioane de lei pentru reabilitarea spitalului din Rupea

Descoperă și alte facilități sau avantaje pe pagina web a dezvoltatorului AICI.

Complexul este amplasat pe platforma fostei uzine Fartec, în imediata vecinătate a unei zone comerciale în curs de dezvoltare, dar și aproape de Centrul Istoric sau de Centrul Civic al Brașovului.

Dornici de a oferi cele mai bune experiențe, dar și transparență în privința proiectelor, evoluția Alphaville Arena poate fi urmărită pe pagina web oficială a dezvoltatorului AICI. Mai multe informații la numărul de telefon 0727.455.455.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.