Apartamente noi, cu predare imediată, disponibile la Dynamic Residence 2 în Brașov!

În ansamblul rezidențial brașovean, Dynamic Residence 2, sunt disponibile apartamente cu predare imediată! Oferta dezvoltatorului imobiliar cuprinde de la garsoniere până la apartamente cu 3 camere, în funcție de necesitatea și preferința fiecărui client. Viitorii proprietari trebuie să își aducă doar mobila și electrocasnicele și se pot muta în cel mai scurt timp!

Garsonierele sunt concepute având un spațiu 40 mp plus terasă de 5 mp. Apartamentele cu 2 camere dispun între 55 și 58 mp la interior, dar și terasă între 8 și 16 mp, iar cele cu 3 camere de la 62 mp până la 77 mp plus terasă de 10 până la 16 mp.

Citeste și:  Ilie Năstase vine la Brașov pentru premiera documentarului NASTY! Astăzi, la Cinema One și Cinema City

“Venim mai aproape de clienţii noştri şi propunem soluţii financiare eficiente şi relaxate. Dezvoltăm sisteme de rate personale cu plată direct la dezvoltator. În funcţie de buget, te vom ajuta să găseşti cea mai bună soluţie de plată, tot ce trebuie să faci este să alegi apartamentul dorit care în scurt timp va deveni „acasă”. Mai multe detalii aici”, transmit reprezentanții dezvoltatorului imobiliar.

Prin amplasare, prin facilitățile oferite, prin calitatea materialelor și a execuției, proiectul Dynamic Residence 2 vrea să depășească așteptările clienților și să fie un cămin modern la standarde europene.

Proiectul se dezvoltă în cartierul Tractorul, cea mai nouă și mai căutată zonă rezidențială din Brașov. Construit cu responsabilitate față de mediul înconjurător, Dynamic Residence 2 își propune să fie o oază de liniște și confort în vecinatatea Centrului Comercial Coresi.

Citeste și:  Performanțe de excepție pentru juniorii Clubului Sportiv Dinamo București - Centrul Sportiv Brașov, la Campionatele Naționale de Copii și Juniori

Arhitectura elegantă, apartamentele spațioase cu compartimentări destinate eficientizării spațiului, suprafețele vitrate generoase, terasele spațioase și cei 3.000 de metri pătrați de parcuri, grădini verzi și loc de joacă pentru copii sunt atuurile unui stil de viață urban. Cei pasionați de sport, au la dispoziție chiar și un teren de baschet și mult spațiu pentru a face activitatea fizică esențială pentru un stil de viață sănătos.

Doriți mai multe infromații? Echipa Dynamic Residence poate fi contactată pe site-ul oficial, AICI, sau la numerele de telefon: Birou vânzări – 031.63.08.924 | Suport clienți – 031.63.02.206.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.