Apartamente noi, cu predare imediată și 5% TVA, la Alphaville Arena în Brașov!

La Alphaville Arena sunt disponibile apartamente intabulate cu predare imediată, în Brașov! Apartamentele se încadrează în plafonul de 700.000 lei și vor putea fi achiziționate cu 5% TVA.

Luna iulie a fost una fericită pentru cei care au ales o locuință nouă in Proiectul Rezidential Alphaville Arena. Dezvoltatorul imobiliar a început predările apartamentelor pentru Corpul 2 al ansamblului și deja, o parte dintre proprietari s-au mutat “acasă”.

Apartamentele disponibile sunt intabulate, ceea ce îi avantajează foarte mult pe cei care doresc să achiziționeze un apartament de 2 sau 3 camere al căror preț nu depășește 700.000 lei, deoarece în felul acesta beneficiază de 5% TVA, prin semnarea unui contract de vânzare-cumpărare.

Citeste și:  Kärcher a curățat Teatrul Sică Alexandrescu și Piața Sfatului din Brașov

Vă reamintim faptul că începând de anul acesta a fost ridicat plafonul pentru achizitiile imobiliare care se încadrează în TVA de 5%, la 700.000 lei.

Cei interesați dispun de un avantaj considerabil privind legislația în vigoare si TVA-ul aplicat. Acest plafon ar urma să scadă din nou în 2023, la 600.000 lei, ceea ce ar influenta numarul apartamentelor care se vor mai putea incadra in aceasta marja de TVA.

Alphaville Arena asigură calitatea și confortul, prin mărci Premium, oferind o mulțime de motive pentru care alegerea unei astfel de locuințe reprezintă soluția ideală pentru viitorul familiei. Alphaville Arena reprezintă un concept architectural unic, cu apartamente noi, confortabile, spațioase şi pline de energie pozitivă, un nou proiect de regenerare urbană, zonă verde si locuri de joacă pentru copii.

Citeste și:  Mobilitate verde - Pista de biciclete care va lega cartierul Astra de gară, centrul civic și centrul istoric intră în etapa de lucrări

Ansamblu rezidențial Alphaville Arena este primul cartier rezidențial Smart din Brașov, fiind situat în apropiere de Stadionul Tineretului pe fosta platformă industrială Fartec.

Dornici de a oferi cele mai bune experiențe, dar și transparență în privința proiectelor, evoluția Alphaville Arena poate fi urmărită pe pagina web oficială a dezvoltatorului AICI. Mai multe informații la numărul de telefon 0727.455.455.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.