Apartamente Semifinisate, disponibile la Dynamic Residence 2, în Brașov. Descoperă avantajele unei astfel de locuințe!

Atunci când dorim să achiziţionăm un apartament ne confruntăm cu două întrebari esențiale. Să fie la cheie, adică finisat, sau fară finisaje, astfel încât să aranjăm locuinţa într-un stil propriu care să ne reprezinte?

În ansamblul rezidential „Dynamic Residence 2” sunt disponibile apartamente de 1, 2, 3 sau 4 camere, cu termen de predare în decembrie 2023. Apartamentele se pot achiziționa semifinisate sau finisate, fiind un mare avantaj pe care îl oferă dezvoltatorul imobiliar. Proiectul se dezvoltă în cartierul Tractorul, cea mai nouă și mai căutată zonă rezidențială din Brașov, în vecinatatea centrului comercial Coresi.

Apartamentele semifinisate vin cu un prim strat de alb și cu încălzire în pardoseală, iar finisajele, precum gresia, parchetul, ușile interioare, faianța sau obiectele sanitare pentru baie, rămân în responsabilitatea fiecărui cumpărător.

Citeste și:  O nouă ediție a programului Start-up Nation tot mai aproape de aprobare

Marele avantaj al unui apartament semifinisat este faptul că puteți alege finisajele după propriul plac, spre deosebire de varianta „la cheie”, când nu mai aveți de făcut nicio alegere, fiind constrânși de variantele pe care le oferă un dezvoltator imobiliar.

Așadar, dacă sunteți în situația în care vă doriți o personalizare a locuinței prin preferințele pe care le aveți în materie de finisaje, alegeți atunci o proprietate la stadiul de semifinisat! Este opțiunea care vă poate aduce cele mai multe satisfacții.

Apartamentele la Dynamic Residence 2 se pot achiționa și finisate, fiind incluse elementele menționate anterior, însă totodată, dispare amprenta personală pe linia de design. În situaţia „la cheie” cumpărați ce vi se oferă, ceea ce se vede la vizionarea unui apartament.

Dynamic Residence 2 este un proiect imobiliar care continuă tradiția dezvoltatorului de a realiza proiecte unice, la standarde occidentale, cu materiale de cea mai înaltă calitate. Experiența, transparența privind etapele construcției, specializarea echipelor conduse de specialiști în domeniu, respectarea tuturor normelor legale în construcții sunt elemente care vorbesc despre implicare și seriozitate.

Citeste și:  Noutate pe piața muncii: persoanele fizice pot angaja și plăti legal personal pentru activitățile casnice. Prestatorii beneficiază de drepturi pe care le au și angajații

Apartamentele din ansamblul rezidential Dynamic Residence 2 sunt construite pentru a satisface și cei mai pretențioși clienți. Dezvoltatorul pune accent pe unicitatea arhitecturală și pe posibilitatea clientului de a-și personaliza apartamentul atât la interior, cât și la exterior.

Doriți mai multe infromații? Echipa Dynamic Residence poate fi contactată pe site-ul oficial, AICI, sau la numerele de telefon: Birou vânzări – 031.63.08.924 | Suport clienți – 031.63.02.206.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.