Apropierea Crăciunului sufocă traficul în marile orașe, inclusiv la Brașov

Odată cu apropierea Crăciunului, marile orașe sunt tot mai aglomerate, cu șosele pline, șoferi nervoși și magazine asaltate de clienți, iar asta se poate observa și în Brașov. Majoritatea oamenilor nu mai sunt atenți la prețuri și în ciuda scumpirilor, totuși vor să cumpere cadouri pentru cei dragi.

Spre exemplu în Capitală nu mai există oră de vârf. Orașul este foarte aglomerat de dimineața și până seara, cu mii de mașini pe bulevarde ori străduțe. Aplicațiile care monitorizează traficul au numeroase zone roșii, notează Știrile ProTV. Astfel de agitație și aglomerație este și în municipiul Brașov. În zona centrelor comerciale, coloanele de mașini nu se mai termină. Toată lumea vrea să cumpere ceva.

Citeste și:  Hristos sau Cristos: Cum e corect?

Doar 14% dintre români pleacă de acasă de sărbători

Un studiu Daedalus arată că cei mulți români vor sta acasă de sărbători, doar 14% au în plan o călătorie în altă localitate și doar 4 la sută în străinătate. Însă 65% dintre cei intervievați spun că vor merge în vizită la rude sau prieteni. Iar cei mai multi, 6 din 10 români din mediul urban, vor găti acasă mâncăruri tradiționale.

Mai sunt doar câteva zile până la Crăciun, așa că oamenii se grăbesc să cumpere cadouri și alimente și e clar că profită de fiecare moment liber din zi. Recomandat ar fi, dacă aveți un centru comercial aproape, să mergeți pe jos sau să luați transportul în comun pentru că oricum cu mașina un drum chiar și de câțiva kilometri se poate transforma într-un drum de zeci de minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.