Arnold Schwarzenegger devine imaginea Parkside! Gama de unelte, echipamente de grădinărit și accesorii este disponibilă în magazinele Lidl

  • ȘTII CĂ POȚI: PARKSIDE lansează o nouă campanie cu Arnold Schwarzenegger.
  • De pe 25 august, vedeta de la Hollywood este promotor al proiectelor de bricolaj.

Arnold Schwarzenegger este noua imagine PARKSIDE. „Știi că poți!” este mesajul prin care va încuraja oamenii să se implice în proiecte de bricolaj, atât la televizor, cât și pe rețelele de socializare și își va împărtăși secretele succesului în reclama PARKSIDE.

Telespectatorii vor vedea momente legendare din cariera actorului, derulate în lumea proiectelor de bricolaj PARKSIDE. Arnold Schwarzenegger reprezintă valorile PARKSIDE, îi inspiră pe oameni să ia lucrurile în propriile mâini și îi însoțește pe calea succesului, totul cu o notă de umor și autoironie.

Citeste și:  Timp de o lună, Brașovul devine o imensă galerie de artă

Schwarzenegger și PARKSIDE: o echipă perfectă. Christoph Pohl, Directorul de Achiziții al Lidl Internațional, explică de ce: „Datorită dezvoltării constante de-a lungul multor ani, PARKSIDE a devenit un brand care inspiră mulți clienți cu produse de înaltă calitate și un raport preț-performanță imbatabil, o gamă impresionantă și un design atrăgător. Am identificat multe dintre valorile noastre în acțiunile și discursul lui Arnold Schwarzenegger. PARKSIDE susține persoanele care se implică în proiecte de bricolaj și ne dorim să le oferim tuturor încrederea că pot face asta. Arnold Schwarzenegger este o astfel de persoană, autentică, hotărâtă și cu picioarele pe pământ, de aceea suntem mândri că acum face parte din echipa PARKSIDE.”

Proiecte de bricolaj pentru toată lumea – despre asta este PARKSIDE. Brandul se adresează în special tuturor celor cărora își doresc să repare, să construiască și să grădinărească și trebuie doar să-și suflece mânecile. Gama de unelte, echipamente de grădinărit și accesorii este disponibilă în magazinele Lidl și Kaufland.

Citeste și:  Timp de o lună, Brașovul devine o imensă galerie de artă

Arnold Schwarzenegger este obișnuit să lucreze cu diferite unelte. Actorul a lucrat ca zidar anterior carierei pentru care este cunoscut și îi place să creeze. Acestea se adaugă la lista de motive pentru care această colaborare este una de succes, așa cum spune și Arnold, care subliniază: „‘Știi că poți’ – exact aceasta este atitudinea mea. Trebuie să crezi în tine, de aceea sunt PARKSIDER”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.