Astăzi are loc proba scrisă a examenului de titularizare a cadrelor didactice. Aproape 1200 de candidați în județul Brașov

Astăzi are loc proba scrisă a examenului de titularizare a cadrelor didactice. Peste 37.000 de candidați sunt înscriși pe cele aproape 9.000 de posturi vacante pentru angajare pe perioadă nedeterminată, transmite Radio România.

Potrivit sursei citate, din cauza caniculei, autoritățile au schimbat în mai multe județe centrele de concurs desemnate inițial pentru a se asigura climatizarea corespunzătoare în sălile de examen.

Ministrul educației, Ligia Deca, a anunțat că pe parcursul probei scrise vor fi asigurate apă și asistență medicală pentru candidați, în fiecare centru de examen. Lucrările scrise vor fi evaluate digitalizat. Primele rezultate vor fi afișate pe 23 iulie, iar cele finale, după contestații, pe 31 iulie.

Citeste și:  Analiză: Românii cheltuie de opt ori mai mult pe țigări și alcool decât pe educație

În județul Brașov sunt înscriși aproape 1200 de candidați, dar posturi titularizabile sunt de aproape patru ori mai puţine. Totuși, acestora li se adaugă posturile cu angajare pe perioadă determinată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.