Astăzi la Cheile Grădiștei are loc festivitatea de premiere a Concursului de Educație pentru Sănătate și Prim Ajutor „Sanitarii Pricepuți” – faza națională

Joi, 25.07.2024 începând cu ora 11,00 la Cheile Grădiștei va avea loc festivitatea de premiere a 𝐂𝐨𝐧𝐜𝐮𝐫𝐬𝐮𝐥ui  𝐝𝐞 𝐄𝐝𝐮𝐜𝐚𝐭̦𝐢𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐒𝐚̆𝐧𝐚̆𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐬̦𝐢 𝐏𝐫𝐢𝐦 𝐀𝐣𝐮𝐭𝐨𝐫 “𝐒𝐚𝐧𝐢𝐭𝐚𝐫𝐢𝐢 𝐏𝐫𝐢𝐜𝐞𝐩𝐮𝐭̦𝐢”- 𝐟𝐚𝐳𝐚 𝐧𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐚̆ .

Până pe 25  iulie, la Cheile Grădiștei, județul Brașov, 𝟐𝟐𝟓 𝐝𝐞 𝐞𝐥𝐞𝐯𝐢 𝐝𝐞 𝐥𝐢𝐜𝐞𝐮 participă la Faza Națională a Concursului de Educație pentru Sănătate și Prim Ajutor „Sanitarii Pricepuți”.

Competiția este organizată de Societatea Națională de Cruce Roșie din România, în parteneriat cu Ministerul Educației, Ministerul Sănătății și Inspectoratul General pentru Situații de Urgență. 

𝐒𝐚𝐧𝐢𝐭𝐚𝐫𝐢𝐢 𝐏𝐫𝐢𝐜𝐞𝐩𝐮𝐭̦𝐢 reprezintă, pentru elevii din România, o ocazie unică de a învăța și de a afla noțiuni de sănătate. Din anul 1962, 𝐒𝐚𝐧𝐢𝐭𝐚𝐫𝐢𝐢 𝐏𝐫𝐢𝐜𝐞𝐩𝐮𝐭̦𝐢 a dat numeroase generații de medici și de asistenți medicali. 

Citeste și:  Reportaj Recorder: Mitul eroului de la Nassiriya. Mărturiile generalilor italieni care au coordonat bătălia

Sursa Foto: Facebook/ Crucea Rosie Romana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.