Astăzi se deschide oficial cel mai mare parc de agrement și sport din ultimii 15 ani, amenajat de primărie: „La Iepure”

Astăzi, 2 martie, brașovenii sunt invitați la deschiderea oficială a celui mai nou și mai mare parc de agrement și sport din ultimii 15 ani, amenajat de primărie. Evenimentul va avea loc în zona „La Iepure”, începând cu ora 14.00.

Pe o suprafață de peste 16.000 de m.p., cu o finanțare nerambursabilă de la Uniunea Europeană, primăria a amenajat o zonă verde, cu alei pietonale, foișoare, balansoare, locuri de joacă, echipamente de fitness, poligon de biciclete și trasee de pump track, o platformă betonată pentru asigurarea service-ului pentru biciclete, stație de bike sharing, fântână arteziană decorativă, mese de șah.

În cea mai mare parte a parcului, pe o suprafață de 14.000 de metri pătrați, au fost amenajate zone verzi irigate și s-au plantat aproximativ 400 de arbori. Acestora li se adaugă zone verzi, înierbate sau plantate cu flori și arbuști decorativi.

Citeste și:  Lidl pregătește deschiderea unui nou magazin, în Râșnov, pe 30 septembrie

Între orele 14.00 și 18.00 au loc și concerte cu trupe de copii și tineri brașoveni, precum și DJ.

Deschiderea parcului „La Iepure” este o veste minunată pentru brașoveni, care vor avea acum încă un spațiu modern și bine amenajat unde să se relaxeze, să facă sport și să se distreze cu familia și prietenii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.