Ateliere de animaţie stop-motion la Olimpia – Muzeul Sportului și Turismului Montan

Începând cu data de 29 iulie, patru ateliere de animaţie stop-motion se vor desfășura la Olimpia – Muzeul Sportului și Turismului Montan. Acestea sunt recomandate copiilor cu vârste cuprinse între 8 și 12 ani și se vor organiza astfel:
L𝐮𝐧𝐢, 𝟐𝟗 𝐢𝐮𝐥𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟒, de la 11:00-13:00, primul atelier și de la 15:00-17:00, al doilea atelier;
M𝐚𝐫ț𝐢, 𝟑𝟎 𝐢𝐮𝐥𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟒, de la 10:00-12:00, primul atelier și de la 13:00-15:00, al doilea atelier.

Copiii vor descoperi atât omulețul Gopo, cât și povestea maestrului Ion Popescu-Gopo, prin tehnica de animație cut-out și, la rândul lor, vor da viață celebrului personaj, în propria poveste!
Trainerul atelierelor va fi Ion Aramă, grafician, regizor și scenarist. Cu experiența a zeci de ateliere de animație pentru copii și adulți în cadrul unor evenimente și proiecte de profil importante (Festivalul de Film de Animație Anim’est, TIFF, Animation Worksheep), dar și ca profesor la UNATC „I.L. Caragiale” din București, îi va învăța pe cei mici tainele animației.

Citeste și:  Felicia Filip, Ozana Barabancea, Iuliana Marciuc și Alexandra Ungureanu, în juriul Festivalului „Ecoul Pietrei Craiului” din Zărnești. Ediția XI - 2024


Accesul la cele 4 ateliere este gratuit în limita locurilor disponibile.
Înscrierile se pot face prin mail la adresa asociatiaforums@gmail.com
Înscrierea este valabilă doar după primirea unui mesaj de confirmare.
Proiectul 𝐀𝐓𝐄𝐋𝐈𝐄𝐑𝐄𝐋𝐄 𝐆𝐎𝐏𝐎 este realizat de Asociatia Forums, în parteneriat cu Muzeul Judetean de Istorie Brasov și este finanțat din bugetul Municipiului Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.