Atmosfera festivă în Brașov se va menține până duminică, inclusiv cu târgul de Crăciun și proiecțiile de filme de poveste la Cinema Astra. Până la ce data va fi deschis patinoarul din Piața Sf. Ioan

Până duminică, Târgul de Crăciun din Piața Sfatului din Brașov își așteaptă vizitatorii, oferind o atmosferă festivă și oportunitatea de a explora produse tradiționale și cadouri de sărbătoare. Aceasta va fi ultima zi în care străzile orașului vor fi iluminate, creând un peisaj magic și plin de căldură.

Pentru iubitorii de filme, Cinema Astra oferă până la sfârșitul săptămânii proiecții gratuite de Filme de Poveste, aducând bucuria sărbătorilor și prin magia cinematografiei. Este o oportunitate de a petrece timp de calitate într-o atmosferă plină de farmec și de a sărbători spiritul Crăciunului într-un mod special.

În zilele de sâmbătă și duminică, sunt planificate trei proiecții de filme pe zi la Cinema Astra, începând cu orele 11:00 pentru filme de animație, iar apoi la 17:00 și 19:30 pentru filme câștigătoare ale premiului Oscar.

Citeste și:  Acţiune de amploare pentru destructurarea unei reţele specializate în contrabanda cu ţigarete

În plus, patinoarul din Piața Sf. Ioan continuă să le ofere locuitorilor din Brașov și turiștilor o experiență de patinaj gratuit până pe data de 5 februarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.