Au apărut imaginile cu incendiul din Codlea! Momentul când un bărbat aruncă un cocktail molotov spre autoturism

Au apărut imaginile cu incendiul din Codlea în care au fost distruse faţada unui bloc şi mai multe maşini parcate. O cameră de supraveghere a surprins momentul în care bărbatul de 56 de ani dă foc maşinii, în semn de răzbunare pentru o datorie mai veche. Piromanul a fost arestat ieri pentru următoarele 30 de zile. Acesta riscă de la 2 până la 7 ani de închisoare.

Potrivit anchetatorilor, în noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 1:10, pe motiv de răzbunare pentru nerestituirea unei sume de bani împrumutate, o persoană de sex masculin în vârstă de 56 de ani s-a deplasat în fața unui bloc din zona centrală a municipiului Codlea unde, prin folosirea unei substanțe inflamabile și a unei surse de aprindere, a incendiat intenționat autoturismul persoanei vătămate vizate, producând distrugerea în totalitate a acestuia.

Citeste și:  Ana Teleferic a finalizat lucrările de reparare a drumului de acces pe Vârful Tâmpa și a demarat renovarea Restaurantului „Panoramic”

De altfel, ca urmare a extinderii focului, au fost provocate distrugeri și/sau degradări la alte trei autoturisme învecinate, precum și la patru apartamente din imobilul aflat în imediata proximitate.

În imagini se vede cum individul se plimbă câteva momente în parcare, iar, mai apoi, aruncă un cocktail molotov spre autoturism.

Actele de urmărire penală au fost realizate de Poliția Municipiului Codlea, cu sprijinul organelor de poliție din cadrul Poliției Municipiului Mangalia, sub supravegherea și coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.