Au început înscrierile la Concursul național de animație „WORLD OF ANIMATION”, ediția a III-a 2024 (Brașov)

Centrul Cultural „Reduta” prin Serviciul Programe Culturale organizează în perioada 17 iunie – 17 octombrie 2024, cea de-a treia ediție a Concursului de animație „WORLD OF ANIMATION”.

Concursul se va desfășura într-o singură secțiune, luându-se în considerare că realizarea producțiilor, indiferent de modul de abordare artistic, este la fel de complexă, iar volumul de muncă și ingeniozitatea sunt laborioase în oricare dintre abordările participanților.

În concurs sunt acceptate producții care pot să cuprindă teme diferite, neexistând un subiect predefinit. Nu se admit lucrări cu conținut obscen sau care promovează probleme de natură să aducă prejudicii de imagine socială sau personală.

Criteriile de jurizare sunt: calitatea animației, calități tehnice (render, light, linie de desen sau realizare), claritatea transpunerii mesajului vizual, creativitatea şi originalitatea.

Citeste și:  Preşedintele Klaus Iohannis îşi va încheia mandatul la termen şi nu intenţionează să demisioneze din funcţie

Înscrierea în concurs se va face pe baza trimiterii fișei de înscriere și a lucrării pe adresa de e-mail centrulculturalredutabv@gmail.com.

Termenul limită de trimitere al producțiilor este 17 octombrie 2024, câștigătorii urmând a fi anunțați până pe data de 28 octombrie a.c.

Premiile acordate sunt:

MARELE PREMIU „WORLD OF ANIMATION”– 6000 RON

  • PREMIUL I – 4500 RON
  • PREMIUL al II-lea – 4000 RON
  • PREMIUL al III-lea – 3500 RON

În cea de-a doua ediție MARELE PREMIU WORLD OF ANIMATION 2023 a fost câștigat de EMY MIREL IVAȘCĂ pentru producția ZIDANE ROULETTE.

Emy-Mirel Ivașcă este un regizor de film și creator de animație născut la Botoșani. A terminat Facultatea de Film, specialiarea Regie de Film și Tv la Universitatea ,,Hyperion” București în 2021 și în prezent este masterand la Film de Animație în cadrul UNATC București. Este creatorul sitcomului animat ,,Mișu și Ionică” din 2015 până în prezent, iar printre altele a făcut scurtmetraje fie live action, fie animate.

Citeste și:  Paşi importanţi realizaţi pentru implementarea Sistemului de Management Integrat al Deșeurilor (SMID) la nivelul judeţului Braşov

ZIDANE ROULETTE

Syopsis: Cu acțiunea plasată în suburbiile Bucureștiului, un oraș mare și gălăgios unde viața de noapte e în plină floare, Zidane Roulette explorează pasiunea pentru fotbal care are puterea de a conecta oameni, indiferent de vârstă, greutăți și viață socială.

LINK FIȘĂ DE ÎNSCRIERE: AICI.

LINK REGULAMENT CONCURS: AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.