BAC 2024: Înscrierile pentru sesiunea de toamnă continuă până pe 22 iulie

După o primă sesiune de Bacalaureat care a adus o rată de promovare de 84,1% la nivel județean, Brașovul se pregătește pentru sesiunea de toamnă a examenului. Absolvenții de liceu care nu au reușit să promoveze în vară sau care nu s-au înscris la prima sesiune vor avea o nouă șansă între 8 și 30 august.

Înscrierile pentru această a doua sesiune sunt în plină desfășurare și se vor încheia pe 22 iulie. Ministerul Educației încurajează toți elevii eligibili să profite de această oportunitate pentru a-și finaliza studiile liceale.

La nivel național, rata de promovare la prima sesiune a Bacalaureatului din acest an a fost de 78,2%. Brașovul s-a situat peste media națională, confirmând încă o dată calitatea învățământului din județ.

Citeste și:  Felicia Filip, Ozana Barabancea, Iuliana Marciuc și Alexandra Ungureanu, în juriul Festivalului „Ecoul Pietrei Craiului” din Zărnești. Ediția XI - 2024

Elevii interesați să se înscrie la sesiunea de toamnă pot găsi toate informațiile necesare pe site-ul Ministerului Educației și la secretariatul liceului absolvit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.