Bani pentru Proiecte Culturale. Se pot depune cererile de finanțare la CJ Brașov

Miercuri, 26 februarie 2020, Consiliul Judeţean Braşov a lansat sesiunea de depunere a solicitărilor de finanțare nerambursabilă pentru Proiecte Culturale, destinată beneficiarilor de drept privat fără scop patrimonial (organizaţii nonguvernamentale – asociaţii, fundaţii). Data-limită de depunere a proiectelor este 27 martie 2020, ora 16:00, la Registratura CJ Braşov.
De asemenea, din data de 20 februarie este lansată sesiunea de depunere a solicitărilor de finanțare nerambursabilă pentru Proiecte Culturale – beneficiari entităţi de drept public (instituţii publice, primării). Data până la care pot fi depuse proiectele la Registratura CJ Braşov în cadrul acestui program este 23 martie 2020, ora 16:00.
Bugetul total al celor două programe de finanţare a proiectelor culturale este de 1,7 milioane de lei, din care 1,4 milioane de lei sunt destinate ONG-urilor, iar 300.000 de lei, beneficiarilor de drept public.
Ghidurile de finanțare și formularele aferente se pot descărca de pe site-ul Consiliului Județean Brașov www.judbrasov.ro, secțiunea Proiecte Culturale, sau accesând link-ul: https://site.judbrasov.ro/page_Proiecte%20Culturale_306.html

Citeste și:  7 din 10 angajatori vor oferi angajaților beneficii cu ocazia sărbătorilor pascale. Primele în bani, voucherele cadou și coșurile cu produse de sezon se află în vârful listei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.