Bărbatul care a provocat un incendiu la Palatul Parlamentului a fost depistat de polițiști și reținut pentru 24 de ore

Bărbatul care a provocat un incendiu la Palatul Parlamentului a fost depistat aseară de polițiști și reținut pentru 24 de ore. Potrivit Biroului de Presă al Direcției Generale a Poliției Capitalei, persoana în cauză urmează să fie prezentată magistraților cu propunere legală, informează Rador Radio România.

Acesta riscă pedeapsa cu închisoarea până la 7 ani pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere, degradare sau aducere în stare de neîntrebuințare a unui bun, prin incendiere ori explozie şi dacă este de natură să pună în pericol alte persoane sau bunuri. Reamintim că, ieri, la Palatul Parlamentului, în zona unui magazin de suveniruri aflat în apropierea Sălii de Expoziții „Constantin Brâncuși”, un bărbat a dat foc unor bunuri pe care le avea în posesie, după care a plecat de la fața locului.

Citeste și:  FLY LILI oferă reduceri de 20% pentru toate zborurile cu plecare din Brașov

Jandarmeria Română a precizat că incidentul a avut loc în zona unde accesul este liber, până la filtrele de control și securitate ale SPP. Nicio persoană nu a fost rănită în incendiu, iar flăcările au fost stinse de pompierii care se aflau în clădire, menționează sursa citată.

Sursa, Rador

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.