Benny Adegbuyi, înainte de marea confruntare de la Brașov: „Presiunea este constructivă, vreau să bucur fanii. Statura și experiența mea vor face diferența!” INTERVIU EXCLUSIV 🎙️

Benjamin Adegbuyi, cunoscut drept „Mr. Gentleman”, este pregătit să ofere un spectacol de neuitat la Gala de Box „Dracula Boxing Show”, astăzi, 11 octombrie, începând cu ora 19.00, pe ringul de la Sala Sporturilor din Brașov. Într-un interviu acordat înainte de meci, vedeta serii a vorbit despre pregătirea sa, așteptări și planuri de viitor.

„M-am pregătit la fel de bine ca pentru orice alt meci”, a declarat Adegbuyi. „Boxul a fost prima mea pasiune și doresc să excelez! Mă aștept la un meci foarte bun!” Sportivul a subliniat că punctul său forte îl reprezintă statura și experiența din ringul de kickboxing.

Întrebat despre presiunea înainte de meci, Adegbuyi a recunoscut că este mare, dar a adăugat: „Cred că presiunea va fi constructivă de această dată și îmi doresc să bucur fanii cu un meci foarte frumos.”

Pentru a se pregăti optim pentru acest meci, Adegbuyi și-a ajustat antrenamentele, concentrându-se în special pe zona brațelor. „Am făcut și o mică schimbare, m-am pregătit mai mult în zona de brațe, fără picioare, fiindcă nu este un meci de kickboxing”, a explicat el.

Cu o atitudine încrezătoare și o pregătire riguroasă, Benny Adegbuyi este pregătit să ofere un spectacol de neuitat publicului brașovean.

Brasovstiri.ro: Cum te-ai pregătit pentru acest meci în comparație cu meciurile anterioare?

Benjamin Adegbuyi: M-am pregătit la fel de bine ca pentru orice alt meci. Îl iau foarte în serios, deoarece așa cum am mai spus, boxul a fost prima mea pasiune și doresc să excelez! Mă aștept la un meci foarte bun!

Citeste și:  Screeningul neonatal - o șansă la viață pentru pacienții cu Atrofie Musculară Spinală (AMS)

Care crezi că este punctul tău forte în fața adversarului de data aceasta?

B.A.: Punctul meu forte cred că este pur și simplu statura mea, experiența din ringul de kickboxing, fiind două sporturi destul de similare. Și adversarul are expriența lui, este un boxer profesionist care are foarte multe meciuri la profesiniști, deci nu îl voi subestima. O sa evit clinciurile și o să balansez solul pe distanță.

Cum gestionezi presiunea și așteptările înainte de un meci de o asemenea anvergură?

B.A.: Într-adevar, presiune este! Sunt acasă după 5 ani de zile, în fața publicului din România. Este o presiune mult mai mare, dar cred eu că presiunea va fi constructivă de această dată și îmi doresc să bucur fanii cu un meci foarte frumos.

Cum ți-ai ajustat antrenamentele sau alimentația în perioada premergătoare acestui meci?

B.A.: Sunt un profesionist, indiferent de meci. Am grijă la alimentație și la antrenament. Am făcut și o mică schimbare, m-am pregătit mai mult în zona de brațe, fără picioare, fiindcă nu este un meci de kickboxing. Am avut partener foarte bun, Cristian Filip. Am fost în Olanda, am boxat cu boxeri foarte cunoscuți, așadar în concluzie cred că va fi un meci foarte bun.

Ce părere ai despre stilul de luptă al adversarului tău? Există ceva ce te preocupă în mod special?

B.A.: În general, chiar dacă este un luptător cu experiență în box, nu ar trebui și nu mă voi preocupa prea mult de el. Mă voi preocupa de mine și de pregătirea. Dacă mă gândesc la mine, astfel încât să fiu cea mai bună versiune a mea, nu cred că vor exista probleme!

Citeste și:  18 şi 19 octombrie - primele evenimente în format fizic din cadrul SETbv 2024

Cum vezi cariera ta după acest meci, indiferent de rezultat?

B.A.: Cariera mea este departe de a fi apus. Îmi doresc să mai am câteva meciuri și în boxul profesionist și în kickboxing, așa că, acesta este doar un alt meci în cariera mea, iar în continuare nu se va schimba nimic. Apoi mă voi antrena în continuare și cu siguranță, anul viitor, voi reveni cu meciuri și mai puternice.

În tranziția sa către boxul profesionist, Benny aduce în ring experiența și forța acumulate în K-1. Stilul său spectaculos promite un meci de neuitat. Popularitatea și influența lui Benny Adegbuyi se extind mult dincolo de ring. Urmărit de sute de mii de fani pe platformele de social media și cu apariții frecvente în mass-media națională și internațională, el este un adevărat model de inspirație pentru tinerii sportivi. Ca ambasador al sportului românesc, Benny a reprezentat cu mândrie România în competiții internaționale și promovează activ un stil de viață sănătos și valorile sportive. Nu ratați șansa de a fi parte din acest spectacol unic! Dracula Boxing Show începe la ora 19:00, astăzi, 11 octombrie și promite o seară plină de adrenalină, spectacol și emoție.

Evenimentul este organizat de promoterul brașovean Daniel Ursache, cel care garantează un adevărat spectacol pugilistic. Gala va fi onorată și de prezența unor figuri importante din administrația locală și centrală.

Citeste și:  Fundația Metropolis lansează mecanismul de donare prin SMS de 10 Euro/lună, printr-o campanie de strângere de fonduri, alături de Fundația Țiriac

Sportivi participanți la „Gala Dracula Boxing Show“:

• Benjamin Adegbuyi – Renumit pentru succesele sale internaționale în sporturile de contact. MR. GENTLEMAN va fi capul de afiș al galei din această seară. Benny Adegbuyi va lupta pentru titlul IBA INTERNATIONAL în main eventul galei.
• Daniel Buciuc – Un boxer promițător, MAGIC DAN revine la Brașov cu dorința de a-și confirma statutul de favorit și de a-și extinde seria de victorii aparându-și titlul mondial cucerit la Zalău anul acesta și o va face în co-main eventul galei.
• Adi Stroe – Cunoscut pentru stilul său ofensiv și loviturile precise, brașoveanul promite un spectacol de forță și tehnică la revenirea în ringul boxului profesionist.
• Mirel Drăgan – Cu o carieră solidă în box și alte sporturi de contact, Rapidistul este un nume consacrat care va aduce garantat spectacol în ring.
• Andrei Arădoaie – Un sportiv complet, își propune să demonstreze încă o dată de ce este considerat unul dintre cei mai talentați si puternici boxeri români.
• Marcel Nistreanu – Un boxer experimentat, vine cu o strategie bine pusă la punct pentru a-și înfrunta adversarii. Marcel a reprezentat România și Brașovul la cel mai înalt nivel făcând parte din lotul Olimpic.
• Filip Cristian – Tânăr și ambițios, „THE SKINNY GORILLA“, este pregătit să își facă un nume în boxul profesionist și să impresioneze publicul brașovean.

Biletele sunt disponibile în rețeaua iabilet.ro, aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.