Biblioteca Națională a României s-a redeschis


Biblioteca Naţionala a României și-a redeschis porțile după ce igienizarea și dezinsecția s-au încheiat, au confirmat reprezentanți ai instituției pentru Edupedu.ro. Biblioteca fusese închisă pentru public pe data de 17 iulie, cu două săptămâni mai devreme decât era planificat, din cauza ploșnițelor.

Spațiile pentru cititori au fost reamenajate și s-a pregătit o nouă expoziție de fotografie, a anunțat Biblioteca Naţionala a României pe Facebook pe data de 3 septembrie 2023.

Primul eveniment de la redeschiderea BNR va fi pe 11 septembrie, la ora 18.00, în Atriumul Bibliotecii Naţionale. „Muzeul Național „George Enescu” și Biblioteca Națională a României vă invită la un eveniment special, organizat sub egida Festivalului Internațional ”George Enescu”.

Va fi prezentată expoziția foto-documentară ”Muzicologul prolific și fascinația enesciană” ce ilustrează strădania de o viață a maestrului Viorel Cosma, concretizată în volume de referință despre George Enescu, precum și colaborarea sa cu specialiștii Muzeului Național ”George Enescu” în realizarea proiectelor editoriale și expoziționale despre marele muzician român”, a anunțat Biblioteca într-o postare recentă.

Sursa: Edupedu.ro

Sursa foto: Wikipedia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.