Bookmaking Extravaganza ajunge la Brașov

𝐁𝐨𝐨𝐤𝐦𝐚𝐤𝐢𝐧𝐠 𝐄𝐱𝐭𝐫𝐚𝐯𝐚𝐠𝐚𝐧𝐳𝐚 𝐚𝐣𝐮𝐧𝐠𝐞 𝐥𝐚 𝐁𝐫𝐚ș𝐨𝐯, duminică, 7 iulie, de la ora 11:30, la Bastionul Artiștilor – Bastionul Ţesătorilor!

𝐁𝐨𝐨𝐤𝐦𝐚𝐤𝐢𝐧𝐠 𝐄𝐱𝐭𝐫𝐚𝐯𝐚𝐠𝐚𝐧𝐳𝐚 este un atelier-spectacol, realizat de scriitoarea Luminița Alexandru și Alexandru Ciubotariu (aka Pisica Patrata), care le arată copiilor, într-un mod foarte amuzant şi creativ, cum se face o carte de benzi desenate.

Conţine o instalaţie artistică pop-up, decoruri, momente interactive, o repriză de desen etc. Îi împrieteneşte pe copii cu lectura şi le stimulează imaginaţia, dându-le aripi să inventeze propriile poveşti şi desene. Va exista şi un moment al autografelor şi desenografelor.

Participarea este gratuită, iar locurile sunt limitate. Înscrierea se va face până la data de 4 iulie 2024 la adresa de email: asociatiaforums@gmail.com

Citeste și:  Astăzi va fi închis accesul înspre și dinspre str. N. Titulescu, în intersecția Bulevardului 15 Noiembrie cu Str. Castanilor

Atelierul se desfășoară în cadrul proiectului 𝐑𝐞𝐝𝐚𝐜ț𝐢𝐚 𝐏𝐫𝐢𝐜𝐡𝐢𝐧𝐝𝐞𝐥 implementat de Asociatia Forums și este realizat cu sprijinul asigurat de Muzeul Județean de Istorie Brașov.

Proiectul 𝐑𝐞𝐝𝐚𝐜ț𝐢𝐚 𝐏𝐫𝐢𝐜𝐡𝐢𝐧𝐝𝐞𝐥, este un proiect co-finanțat de AFCN, implementat de Asociația Forumus în parteneriat cu Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Brașov și Editura Casa Radio.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.