Bran Summer Fest 2024, în acest weekend, în Parcul Central din stațiune

Stațiunea Bran este pregătită să găzduiască, în perioada 15-18 august, o ediție specială a festivalului Bran Summer Fest 2024. Evenimentul, care se va desfășura în Parcul Central, promite să ofere un program variat, cu activități pentru toate vârstele.

Pe parcursul celor patru zile, vizitatorii se vor putea bucura de o expoziție de artă tradițională, ateliere creative unde meșteri populari își vor demonstra talentul, concerte de muzică populară și ușoară, dar și momente dedicate comunității locale, precum premiere ale cuplurilor care aniversează 50 de ani de căsătorie sau ale sportivilor.

Printre artiștii invitați se numără: Damian Bălan, Mario Codreanu, Ansamblul Folcloric Zestrea Branului, Hoinarii Craiului, Dan Ciotoi și Formația Generic, Frații Crețu de la Bran, Piticu, Robert Tudor și Formația Alpin.

Citeste și:  Lumea veche a satului, readusă la viață cu ajutorul arhivelor. Proiect cultual inedit în Țara Făgărașului

Organizatorii evenimentului invită pe toată lumea să participe la acest eveniment deosebit, o ocazie perfectă de a petrece timp în natură, de a descoperi tradițiile locale și de a se bucura de muzică bună și voie bună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.